20 Mayıs 2024 Pazartesi
DOLAR 32.19 ₺
EURO 35.30 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,518.84 ₺
BTC 66,713.02 $
ETH 3,090.40 $
BİST 10,643.58

Çayırova Belediye Başkanı, Gençlerin YKS Ücretlerini Ödedi

EğitimYerelKocaeli 7
Yayınlama: 20 Mart 2024 Çarşamba 15:28 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlere verdiği sözü tutarak, Çayırova sınırları içerisinde oturan 1373 gencin toplamda 982 bin 102 TL tutarındaki YKS sınav ücretlerini geri ödemeye başladı. Çiftçi, eğitimin en büyük destekçisi olarak gençlere desteklerini sürdürüyor.

Çayırova Belediye Başkanı, Gençlerin YKS Ücretlerini Ödedi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlere verdiği sözü tutarak, Çayırova'da YKS ücretleri hesaplara yatmaya başladı. Gençlerin eğitimine verdiği önemi vurgulayan Çiftçi, 982 bin 102 TL tutarındaki sınav ücretlerinin geri ödenmeye başlaması heyecan yarattı. Çayırova Belediyesi'nin eğitimdeki desteği devam ediyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlere verdiği sözü tuttu. YKS ücretlerinin geri ödenmesi için Çayırova Belediyesi’ne başvuran 1373 gencin, toplamda 982 bin 102 TL tutarındaki sınav ücretleri hesaplarına yatmaya başladı.

KOCAELİ (İGFA) - ‘Eğitim önceliğimiz Çocuklarımız Geleceğimiz’ anlayışıyla bugüne kadar Çayırovalı gençlerin eğitimleri için birçok çalışmayı ilçeye kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlere verdiği sözü tuttu. Eğitimin en büyük destekçisi olan Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği gençlik buluşmasında, Çayırovalı gençlerin YKS ücretlerinin belediye tarafından karşılanacağının sözünü vermişti. Çayırova sınırları içerisinde oturan, örgün öğretimde okuyan (Açık Lise Ocak 2024 diploması olmalı), TYT ve AYT ücretlerinden birini yatıran ve ÖSYM aday belgesini Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne getiren 1373 gencin, sınav ücretleri hesaplarına yatmaya başladı.

“KAZANMAK SİZDEN DESTEK BİZDEN”

Eğitimin en büyük destekçisi olan ve Çayırovalı gençler için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Gençler, sözümüz sözde kalmaz. İlçemizde ikamet eden 1373 gencimizin 982 bin 102 TL tutarındaki YKS sınav ücretlerini hesaplarına yatırmaya başladık. Kazanmak sizden, destek bizden. Başarılar diliyorum” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin gençlere verdiği destek Çayırova'da büyük yankı uyandırdı. YKS sınav ücretlerinin ödenmeye başlamasıyla gençlerin eğitimine olan katkısı bir kez daha gözler önüne serildi. Çiftçi'nin 'Kazanmak sizden, destek bizden' sözleri, Çayırovalı gençlere umut veriyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code