5 Mayıs 2025 Pazartesi
DOLAR 38.60 ₺
EURO 43.82 ₺
STERLIN 51.39 ₺
G.ALTIN 4,077.92 ₺
BTC 96,062.00 $
ETH 1,841.68 $
BİST 9,096.53

    CHP Lideri Özel'e Saldırı: Halıcı'dan Sert Tepki!

    YerelIsparta 9
    Yayınlama: 4 Mayıs 2025 Pazar 20:10 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    CHP Isparta Milletvekili Halıcı, Özgür Özel'e yapılan saldırıya sert tepki göstererek, "O pis ellerinizi kıracağız" dedi. Saldırı sonrası siyasi arenada gerilim yükseldi.

    CHP Lideri Özel'e Saldırı: Halıcı'dan Sert Tepki!

    İstanbul'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik AKM çıkışında gerçekleştirilen menfur saldırı, Türkiye siyasetinde derin bir infial uyandırdı. CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, bu alçak eyleme karşı sert bir duruş sergileyerek, faillerin cezalandırılması çağrısında bulundu. Halıcı, saldırıyı düzenleyenlerin ve bu ortama zemin hazırlayanların karanlık emellerine ulaşamayacağını vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ülkedeki kutuplaşma ve provokasyonlara karşı net bir tavır sergileyen Halıcı'nın açıklamaları, kamuoyunda geniş yankı buldu. Peki, bu saldırı sonrası siyasi arenada neler yaşanacak ve adli süreç nasıl ilerleyecek?

    ISPARTA-BHA İstanbul’da düzenlenen Sırrı Süreyya Önder için yapılan törenden çıkarken CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik gerçekleştirilen saldırı, siyasi arenada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Yaşanan olay sonrası CHP’den ve muhalefet çevrelerinden peş peşe tepkiler geldi. Saldırı sonrası açıklamada bulunan CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, yaşananlara sert ifadelerle tepki gösterdi. Halıcı, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e İstanbul'da AKM çıkışında yapılan alçak saldırıyı en sert şekilde kınıyorum. Bu ülkede kim barış, kardeşlik, huzur ve adalet istemiyorsa partimizi ve genel başkanımızı hedef gösteriyor,” dedi. Halıcı, açıklamasında ülke içinde artan kutuplaşma ve provokatif söylemler konusunda da uyarıda bulunarak, “Bu alçaklara, bu ortamı yaratan karanlık, kirli ve ipi Batı sömürgecilerinin elinde olanlara müsaade etmeyeceğiz. O pis ellerinizi kıracağız,” sözleriyle tepkisini dile getirdi. CHP yetkilileri olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırıldığını belirtirken, saldırıya ilişkin adli sürecin de başlatıldığı öğrenildi. Parti içinde yaşanan bu gerilimli gelişmenin ardından gözler hem iktidar cephesinden gelecek açıklamalara hem de saldırıya dair yürütülecek soruşturmaya çevrildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sağlık durumunun iyi olduğu ve programlarına devam edeceği bilgisi paylaşıldı. Olay, Türkiye’de siyaset sahnesindeki gerilimin tehlikeli boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Toplumun geniş kesimlerinden sağduyu ve barış çağrıları yükselmeye devam ediyor.

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e İstanbul'da düzenlenen tören sonrası yapılan saldırı, siyasi gerginliği tırmandırdı. CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, saldırıyı sert bir dille kınayarak, faillerin cezalandırılmasını istedi. Halıcı, ülke içindeki kutuplaşmaya dikkat çekerek, provokatif söylemlere karşı uyarıda bulundu. Saldırının ardından güvenlik önlemleri artırılırken, adli süreç başlatıldı. Olay, Türkiye'de siyaset sahnesindeki gerilimin tehlikeli boyutlara ulaştığını gösterdi. Toplumun farklı kesimlerinden sağduyu ve barış çağrıları yapılmaya devam ediyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code