6 Mayıs 2025 Salı
DOLAR 38.60 ₺
EURO 43.87 ₺
STERLIN 51.65 ₺
G.ALTIN 4,228.89 ₺
BTC 94,293.04 $
ETH 1,806.78 $
BİST 9,134.68

    Denizli'de Çiftçiye Büyük Destek: Büyükşehir Belediyesi'nden Kırsal Kalkınma Hamlesi!

    Gündem 20
    Yayınlama: 6 Mayıs 2025 Salı 17:11 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam'da arı yetiştiricilerine ekipman dağıtarak ve tarımsal sulama borusu desteği vererek kırsal kalkınmaya önemli bir katkı sağladı. Başkan Çavuşoğlu, üreticilere destek sözü verdi.

    Denizli'de Çiftçiye Büyük Destek: Büyükşehir Belediyesi'nden Kırsal Kalkınma Hamlesi!

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kırsal kalkınmaya verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Acıpayam'da düzenlenen ekipman dağıtım töreninde arı yetiştiricilerine destek sözü veren Başkan Çavuşoğlu, üreticilerin her zaman yanında olacaklarını vurguladı. Çiftçinin kalkınması için tarım ve hayvancılık projelerine aralıksız devam edeceklerini belirten Çavuşoğlu, belediye kaynaklarının Denizli halkı için kullanılacağını ifade etti. Bu desteklerle kırsalda üretimin artması ve çiftçinin refah düzeyinin yükselmesi hedefleniyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu hamlesi, kırsal ekonomiye can suyu olacak.

    Kırsalda üretimi artırarak çiftçinin daha çok kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla tarım ve hayvancılıkta hayata geçirdiği projelerle çiftçinin yanında olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu kez Acıpayam ilçesinde arı yetiştiricilerine ekipman ve tarımsal sulama borusu dağıtımı programına katıldı.

    Başkan Çavuşoğlu, “Kim, ne üretmek istiyorsa, yanında olmak bizim birincil önceliğimizdir” dedi. 

    Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal kalkınmaya da büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Başkan Çavuşoğlu ile birlikte pek çok alanda üreticinin ihtiyaç ve talebini yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Acıpayam ilçesinde arı yetiştiricilerine ekipman ve tarımsal sulama borusu dağıtım töreni gerçekleştirildi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yanı sıra, Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım, Serinhisar Belediye Başkanı Osman Kılıç, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yücel Arazsu, Denizli Arıcılar Birliği Başkanı Nihat Çomak ve çok sayıda üretici katıldı. Burada konuşan Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, “En önemli düsturumuzdan biri bu şehrin kaynaklarını, bu şehrin insanlarına harcanması konusunda büyük bir çaba içerisindeyiz. Bu harcama noktasında önceliğimiz, kim üretmek istiyorsa yanında olmaktır” dedi.

    “Üretenleri baş tacı edeceğiz”

    Başkan Çavuşoğlu, “Tohumu toprakla kim buluşturuyorsa, kim hayvancılıkla iştigal ediyorsa, kim üretmek istiyorsa omuz omuza olmak zorundayız. Bu bir lütuf değil, en büyük görevlerimizden biridir. Hep beraber başaracağız. Bu şehrin kaynaklarını bu şehir için harcayacağız. Belediye başkanlarımızla beraber kim üretiyor, üretme noktasında çaba içerisine giriyorsa onları baş tacı edeceğiz, dayanışma göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

    Başkan Çavuşoğlu hemşehrileriyle kucaklaştı

    Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım, Serinhisar Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Denizli Arıcılar Birliği Başkanı Nihat Çomak da üreticilere verilen desteklerden dolayı Başkan Çavuşoğlu ve büyükşehir belediyesine teşekkürlerini sundu. Konuşmaların ardından arı ekipmanları dağıtımına geçildi. Törenin ardından Başkan Çavuşoğlu Acıpayam ilçe pazarını ziyaret ederek, hemşehrileriyle kucaklaştı.

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam'da arı yetiştiricilerine ekipman ve tarımsal sulama borusu dağıtımı yaparak kırsal kalkınmaya büyük destek verdi. Törende konuşan Başkan Çavuşoğlu, üreticilerin her zaman yanında olacaklarını ve belediye kaynaklarının Denizli halkı için kullanılacağını belirtti. Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım, Serinhisar Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Denizli Arıcılar Birliği Başkanı Nihat Çomak da desteklerinden dolayı Başkan Çavuşoğlu'na teşekkürlerini iletti. Törenin ardından Başkan Çavuşoğlu, Acıpayam ilçe pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code