8 Ağustos 2025 Cuma
DOLAR 40.68 ₺
EURO 47.48 ₺
STERLIN 54.76 ₺
G.ALTIN 4,435.14 ₺
BTC 116,983.34 $
ETH 3,893.94 $
BİST 10,972.63

    Diyarbakır Traktörcüler Sitesinde Korkunç Yangın! İş Yerleri ve Traktörler Kül Oldu

    YerelDiyarbakır 6
    Yayınlama: 8 Ağustos 2025 Cuma 15:35 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Diyarbakır'da traktörcüler sitesinde çıkan yangın, 3 iş yerini ve 19 traktörü küle çevirdi! İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla yangın kontrol altına alındı.

    Diyarbakır Traktörcüler Sitesinde Korkunç Yangın! İş Yerleri ve Traktörler Kül Oldu

    Diyarbakır'da yaşanan bu felaket, esnafı derinden sarstı. Traktörcüler sitesinde başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek birçok iş yerini ve traktörü kullanılmaz hale getirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlerin diğer alanlara sıçramasını önlemek için yoğun çaba sarf etti. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu da olay yerinde incelemelerde bulunarak, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını ve adli sürecin başlatıldığını açıkladı. Bu üzücü olay, bölgedeki esnafın dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

    <p><strong>DİYARBAKIR - <a href="http://bha.net.tr">BHA </a></strong></p>

    <p>İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınan yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.</p>

    <p>Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Kayapınar Kaymakamı Ömer Bilgin olay yerinde incelemelerde bulundu. İş yeri sahipleri ve esnafla görüşen Vali Zorluoğlu, yangının çıkış sebebine ilişkin net bir bilginin henüz bulunmadığını, adli sürecin başlatıldığını ve olayın tüm boyutlarıyla inceleneceğini açıkladı.</p>

    <p>Zorluoğlu, itfaiye ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı toplumsal olaylara müdahale araçlarının, alevlerin başka alanlara sıçramasını önlemede büyük rol oynadığını da ifade etti.</p>

    Diyarbakır Traktörcüler Sitesi'nde meydana gelen yangın, büyük maddi hasara yol açtı. İlk belirlemelere göre 3 iş yeri ve 19 traktör yangında kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Vali Zorluoğlu, itfaiye ekiplerinin ve emniyet güçlerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangının daha büyük bir felakete dönüşmesinin engellendiğini vurguladı. Bölge esnafı, yangının yaralarını sarmak için destek bekliyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code