17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.29 ₺
EURO 35.04 ₺
STERLIN 40.78 ₺
ALTIN 2,478.44 ₺
BTC 66,316.34 $
ETH 3,033.93 $
BİST 10,547.31

Düzce'de hafif ticari araç kaza yaptı: 2 kişi yaralandı

GündemYerelDüzce 3
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 13:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Düzce Akçakoca bağlantı yolu D-655 konuralp mevkisinde N.C. idaresindeki hafif ticari aracın sürücüsü hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Kazada H.Ç. ve Ö.K. adlı iki kişi yaralandı.

Düzce'de hafif ticari araç kaza yaptı: 2 kişi yaralandı

Düzce'de meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşen kaza, akıllarda soru işaretleri bıraktı. Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahalede bulunarak endişeli bekleyişe son verdi.

Düzce'de hafif ticari araç sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi ile aydınlatma direğine çarptı. Kazada araçta bulunan iki kişi yaralandı.

haberozel.com.tr / DÜZCE (İGFA) - Düzce Akçakoca bağlantı yolu D-655 konuralp mevkisinde N.C. idaresindeki hafif ticari araç sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesiyle kaza yaptı. .

Kazanın etkisiyle savrulan araç orta refüjdeki yol aydınlatma elektrik direğini devirdi.

Olayda araçta bulunan H.Ç.ve Ö.K. yaralandı. 

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi.

Yaralanan, H.Ç.ve Ö.K ilk müdahalenin ardından.Düzce Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Düzce'nin Akçakoca bağlantı yolunda meydana gelen kaza, dikkatleri bir kez daha trafik güvenliğine çekti. Hafif ticari aracın direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle yaşanan talihsiz olay sonucunda, yaralılar kısa sürede hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazaya sebep olan faktörler ve olayın ayrıntıları ise polis ekipleri tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code