4 Mayıs 2024 Cumartesi
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 62,738.80 $
ETH 3,104.14 $
BİST 10,276.88

Düzce'de Resul Kaplan'ın Cinayet Zanlıları Yakalandı

GündemYerelDüzce 4
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 12:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Düzce’de geçtiğimiz yıl öldürülen Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları Çarşamba günü düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 5 bin saatlik kamera kayıtları, Asayiş Şube ekiplerince titizlikle izlendi. Olaya karışan şahıslar tek tek tespit edildi ve hukuki süreç başlatıldı.

Düzce'de Resul Kaplan'ın Cinayet Zanlıları Yakalandı

Düzce'de geçtiğimiz yıl meydana gelen ve kamuoyunu derinden sarsan Resul Kaplan cinayetinin zanlıları nihayet operasyonla yakalandı. Emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda gerçekleşen bu operasyon, günlerdir gündemde olan olayın net bir şekilde aydınlatılmasını sağladı. Detaylar için okumaya devam edin!

Düzce'de geçtiğimiz yıl öldürülen Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları düzenlenen operasyonla yakalandı yakalandı.

Sefer DEMİR - haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) -  Düzce'de 2023 tarihinde öldürülüp yol kenarına atılan Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları Çarşamba günü yapılan operasyonla yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 5 bin saatlik kamera kayıtları, Asayiş Şube ekiplerince titizlikle izlendi. 

Olaya karışan şahıslar tek tek tespit edildi. Kaplan'ı önce darp eden, ardından da arabaya koyup yol kenarına attığı tespit edilen şahıslar kamera kayıtlarından tespit edilmesinin ardından fiziki takip başlatıldı. 

Kaplan'ı darp edip ölümüne sebebiyet verdiği tespit edilen Ö.Y. Tutuklandı, A.K., A.K. A.T I.A ve Ş.T ye yurtdışına çıkış yasağı konuldu.

U.Y ve F.Ş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Düzce’de yaşanan olayın ardından cinayet zanlılarının yakalanmasına yönelik operasyon haber: Geçtiğimiz yıl öldürülen Resul Kaplan'ın zanlılarının kamera kayıtları ve titiz çalışmalar sonucunda yakalanması, adli sürecin başlangıcını oluşturuyor. Cinayetin detayları ve zanlıların yakalanma sürecine dair gelişmeler haberozel.com.tr adresinde.

İlk Yorumu Sen Yaz
code