20 Mayıs 2024 Pazartesi
DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.04 ₺
STERLIN 40.95 ₺
ALTIN 2,528.57 ₺
BTC 66,941.78 $
ETH 3,104.15 $
BİST 10,704.80

Edirne Jandarması Havsa'da Uyuşturucu Operasyonu

GündemYerelEdirne 1
Yayınlama: 16 Nisan 2024 Salı 09:28 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Havsa ilçesinde 2 gram uyuşturucu ele geçirdi. Havsa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücülüğünü U.Ş. isimli şahsın yaptığı aracı durdurarak arama yaptı. Aramalarda, araçta 2 gram uyuşturucu madde bulundu.

Edirne Jandarması Havsa'da Uyuşturucu Operasyonu

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından Havsa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu büyük yankı uyandırdı! 2 gram uyuşturucu ele geçirilen araçla ilgili şüpheli hakkında adli süreç başlatıldı. Detaylar için haberimizi okumayı unutmayın!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Havsa ilçesinde 2 gram uyuşturucu ele geçirdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgilere göre, Havsa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, sürücülüğünü U.Ş. isimli şahsın yaptığı aracı durdurarak arama yaptı.

Aramalarda, araçta 2 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak U.Ş. hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Havsa ilçesinde uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadelesine devam ediyor. Uyuşturucuyla mücadele sıkı bir şekilde sürdürülürken, halkın da desteğinin önemi vurgulanıyor. Olayla ilgili başlatılan adli süreç yakından takip edilecek.

İlk Yorumu Sen Yaz
code