Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin, Ramazan ayında dayanışmanın önemine vurgu yaparak ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri dağıtıyor. Ayrıca, yarın düzenlenecek iftar yemeği ve yağmur duasına tüm halk davetli.
Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, “Ramazan ayı, birlik ve dayanışma ayıdır. İlçemizde hiçbir hanenin mağdur olmaması için hazırlanan gıda kolilerini vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Her zaman olduğu gibi, halkımızın yanında olmaya ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.
Ayrıca, 22 Mart 2025 Cumartesi günü saat 18:30’da Lalapaşa Belediyesi önünde düzenlenecek iftar yemeği ve yağmur duasına tüm halkımızı davet ederek, bu mübarek ayda hep birlikte sofralarımızı paylaşmanın ve dualarımızı semaya yükseltmenin önemine dikkat çekti.
Geldi “Ayrıca bu anlamlı süreçte katkı sunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, ilçemizde bereket, huzur ve kardeşlik dolu bir Ramazan diliyoruz.”
Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde gerçekleşen Ramazan yardımları, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha vurguluyor. Belediye Başkanı Zafer Sezgin'in liderliğindeki kampanya, halkın ihtiyaçlarına cevap verirken onların yanında olduğunu gösteriyor.