Ege Denizi'nde yaşanan deprem fırtınası, AFAD'ın son verilerine göre devam ediyor. Vatandaşlar endişe içinde sarsıntıların artmasını beklerken, Ege kıyılarında gergin bekleyiş sürüyor. Depremlerin ardı arkası kesilmiyor!
Ege Denizi'nde devam eden deprem fırtınası kapsamında, AFAD tarafından saat 10.49'da 5,0 büyüklüğünde yeni bir sarsıntı kaydedildi. Depremin, yerin 7 kilometre derinliğinden gerçekleştiği belirtildi. Bu gelişmeyle birlikte, Ege Denizi'ndeki deprem fırtınası devam ediyor.
Ege Denizi'nde devam eden deprem fırtınası kapsamında AFAD, 5,0 büyüklüğündeki son depremi saat 10.49'da kaydetti. Yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen bu deprem, bölgede endişe yaratmaya devam ediyor. Vatandaşlar ve uzmanlar, Ege Denizi çevresinde yaşanan bu sarsıntıların sebep ve etkileri hakkında çözüm arayışlarını sürdürüyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.