Ege Denizi'nde meydana gelen deprem, bölge halkını tedirgin etti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, depremin büyüklüğü 3.7 olarak belirtildi. Derinliği 15.5 kilometre olarak ölçülen depremin ardından, herhangi bir olumsuz ihbar olup olmadığı araştırılıyor. Yetkililer, bölgedeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve vatandaşları olası artçı sarsıntılara karşı uyarıyor. Ege bölgesinde yaşayanlar, AFAD'ın uyarılarını dikkate alarak tedbirli olmalı.
ANKARA-BHA
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan son verilere göre, Ege Denizi’nde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Depremin derinliği ise 15,5 kilometre olarak ölçüldü.
AFAD'ın son verilerine göre Ege Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin merkez üssü Ege Denizi olup, derinliği 15.5 kilometre olarak kaydedildi. Bölgede yaşayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, yetkililer sürekli olarak artçı sarsıntılara karşı uyarılarda bulunuyor. Henüz herhangi bir hasar veya can kaybı bildirilmedi. AFAD, bölgedeki durumu yakından takip etmeye devam ediyor ve vatandaşları gelişmeler hakkında bilgilendiriyor.