18 Ağustos 2025 Pazartesi
DOLAR 40.89 ₺
EURO 47.71 ₺
STERLIN 55.28 ₺
G.ALTIN 4,379.93 ₺
BTC 116,204.13 $
ETH 4,364.50 $
BİST 10,929.77

    Elbistan Alembey Sosyal Tesisi Yenilendi! Büyükşehir'den Modern Dokunuş

    Yaşam 11
    Yayınlama: 18 Ağustos 2025 Pazartesi 21:15 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı

    Elbistan Alembey Mahallesi'ndeki sosyal tesis, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşuyor. 3 bin metrekarelik kilit parke döşemesiyle ulaşılabilirlik artırılıyor!

    Elbistan Alembey Sosyal Tesisi Yenilendi! Büyükşehir'den Modern Dokunuş

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan'ın kırsal mahallelerinden Alembey'e önemli bir yatırım yaparak yaşam kalitesini yükseltiyor. Merhum Hanifi Kılıç Taziye Evi çevresinde başlatılan üstyapı çalışmalarıyla, sosyal tesis modern bir görünüme kavuşuyor. Yaklaşık 3 bin metrekarelik kilit parke döşemesi sayesinde, tesisin ulaşılabilirliği önemli ölçüde artırılıyor. Bu proje, mahalle sakinleri için daha elverişli bir ortam yaratmayı amaçlıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin bu çalışması, kırsal bölgelere verdiği önemin somut bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

    Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın Alembey Mahallesi’nde hizmet veren Merhum Hanifi Kılıç Taziye Evi çevresine yaklaşık 3 bin metrekarelik kilit parke kazandırarak sosyal tesisin ulaşılabilirliğini artırıyor.

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü hizmet seferberliğiyle vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, çalışma gerçekleştirilen adreslerden biri de Elbistan’ın kırsal mahallelerinden Alembey oldu. Mahalleye hizmet veren Merhum Hanifi Kılıç Taziye Evi çevresinde önemli bir üstyapı imalatı başlatıldı.

    Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla, mahalle halkına hizmet veren sosyal tesisin çevresi yaklaşık 3 bin metrekare kilit parke ile kaplanıyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla sosyal tesisin ulaşılabilirliği artırılırken çevre düzenlemeleriyle de tesis modern bir görünüme kavuşturuluyor. Zemin bozulmaları ve ulaşım zorluklarının önüne geçilmesi hedeflenen proje sayesinde, taziye ziyaretine gelen vatandaşlar için daha elverişli bir ortam oluşturuluyor.

    Elbistan Alembey Mahallesi'nde bulunan Merhum Hanifi Kılıç Taziye Evi çevresinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla, sosyal tesisin çevresi yaklaşık 3 bin metrekare kilit parke ile kaplanıyor. Bu sayede, tesisin ulaşılabilirliği kolaylaşırken, zemin bozulmaları ve ulaşım zorluklarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında, taziye ziyaretine gelen vatandaşlar için daha modern ve kullanışlı bir ortam oluşturulmuş olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin bu yatırımı, Alembey Mahallesi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code