20 Aralık 2025 Cumartesi
DOLAR 42.80 ₺
EURO 50.18 ₺
STERLIN 57.30 ₺
G.ALTIN 5,973.25 ₺
BTC 85,122.73 $
ETH 2,813.67 $
BİST 0.00

    ERÜ Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü’nden resim şöleni

    GündemYerelKayseri 10
    Yayınlama: 23 Mayıs 2024 Perşembe 11:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    ERÜ Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü’nden resim şöleni

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi Zafer Bayburtluoğlu Sergi Salonu’nda karma sergi açıldı. 80’in üzerinde öğrencinin resimlerinin görücüye çıktığı serginin açılışına ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun da katıldı.

    Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Kurdele kesimi öncesinde kısa bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, serginin hayırlı olmasını dileyerek, bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan bu emek dolu serginin ayrı bir öneminin daha olduğunu, sergilenen resimler arasında depremde hayatını kaybeden Mislina Ağgürbüz isimli öğrencinin çizmiş olduğunu resmin de olmasının kendisini duygulandırdığını ifade etti.


    Rektör Prof. Dr. Altun, hem öğrenciye hem de depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.


    Konuşmanın ardından Rektör Prof. Dr. Fatih Altun; Rektör Yardımcısı Oktay Özkan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu, Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nihal Şengün ve Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç ile kurdeleyi keserek, serginin açılışını gerçekleştirdi.
    Açılışın ardından beraberindekilerle birlikte sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, öğrenciler tarafından bin bir emekle hazırlanan resimleri ilgiyle inceledi.
     

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code