22 Ağustos 2025 Cuma
DOLAR 41.01 ₺
EURO 47.64 ₺
STERLIN 55.08 ₺
G.ALTIN 4,395.18 ₺
BTC 114,285.98 $
ETH 4,315.57 $
BİST 11,313.90

    Erzurum'da Kooperatif Rüzgarı: 6. Türkiye Kooperatifler Fuarı Kapılarını Açıyor!

    GündemErzurum 4
    Yayınlama: 21 Ağustos 2025 Perşembe 11:09 Kaynak: Piha Haber Ajansı

    Türkiye'nin dört bir yanından kooperatifler Erzurum'da buluşuyor! Ticaret Bakanlığı'nın desteklediği fuar, 28-31 Ağustos'ta gerçekleşecek ve kooperatifçiliğin gücünü sergileyecek.

    Erzurum'da Kooperatif Rüzgarı: 6. Türkiye Kooperatifler Fuarı Kapılarını Açıyor!

    Erzurum, 28-31 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanından gelen üretici ve kadın kooperatiflerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ticaret Bakanlığı'nın öncülüğünde gerçekleşecek 6. Türkiye Kooperatifler Fuarı, Birleşmiş Milletler'in 2025'i "Uluslararası Kooperatifler Yılı" ilan etmesiyle ayrı bir önem kazanıyor. "Kooperatifler Daha İyi Bir Dünya Kurar" temasıyla düzenlenecek fuarda, sanat etkinliklerinden ödül törenlerine kadar birçok farklı etkinlik yer alacak. İhracat, e-ticaret, kadın girişimciliği gibi alanlarda başarılı kooperatifler ödüllendirilecek. Bu büyük buluşma, kooperatifçiliğin ülke ekonomisine katkısını ve önemini vurgulayacak.

    Ticaret Bakanlığı, Türkiye’nin 81 ilinden üretici ve kadın kooperatiflerini, 6. Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda bir araya getiriyor.

    28-31 Ağustos 2025 tarihlerinde Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar, Birleşmiş Milletler’in 2025’i “Uluslararası Kooperatifler Yılı” ilan etmesiyle daha da anlam kazanıyor.

    Fuarın teması, “Kooperatifler Daha İyi Bir Dünya Kurar” olarak belirlendi.

     

    ?ref_src=twsrc%5Etfw">August 15, 2025

     

    Fuar kapsamında, sanatçı Emin Albayrak’ın “Kooperatifçiliğin Alfabesi” sergisi, Türk atasözleri üzerinden imece kültürünü anlatacak.

    Ayrıca, Filistinli şair Mahmud Derviş’in şiirlerinden esinlenen 29 afiş sergilenecek. 31 Ağustos’ta düzenlenecek ödül töreninde, ihracat, e-ticaret, kadın girişimciliği, coğrafi işaretli ürünler ve proje geliştirme alanlarında başarılı kooperatifler ödüllendirilecek.

    6. Türkiye Kooperatifler Fuarı, Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde 28-31 Ağustos 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar, Ticaret Bakanlığı'nın desteğiyle Türkiye'nin 81 ilinden üretici ve kadın kooperatiflerini bir araya getirecek. Fuar kapsamında sanatçı Emin Albayrak'ın "Kooperatifçiliğin Alfabesi" sergisi ve Filistinli şair Mahmud Derviş'in şiirlerinden esinlenen afiş sergisi de yer alacak. 31 Ağustos'ta düzenlenecek ödül töreninde, ihracat, e-ticaret, kadın girişimciliği, coğrafi işaretli ürünler ve proje geliştirme alanlarında başarılı kooperatiflere ödüller verilecek. Fuar, kooperatifçiliğin gücünü ve potansiyelini gözler önüne sermeyi hedefliyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code