29 Nisan 2024 Pazartesi
DOLAR 32.56 ₺
EURO 34.91 ₺
STERLIN 40.47 ₺
ALTIN 2,433.79 ₺
BTC 63,171.90 $
ETH 3,277.77 $
BİST 9,915.62

Eti Maden Personel Alımlarıyla İlgili Yeni Gelişme: Çalışkan Adaylar Aranıyor!

Ekonomi 3
Yayınlama: 29 Mart 2024 Cuma 12:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Eskişehir ve Balıkesir’deki bor işletmelerine toplamda 218 yeni personel alımı yapacak olan Eti Maden, enerji ve tabii kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın da desteklediği bir sürecin içerisinde yer alıyor. Yeni alımlarla ilgili detaylar netleşirken, nitelikli adaylar için büyük fırsatlar sunulacağı belirtiliyor.

Eti Maden Personel Alımlarıyla İlgili Yeni Gelişme: Çalışkan Adaylar Aranıyor!

Eti Maden, Eskişehir ve Balıkesir’deki bor işletmelerinde yapılacak olan 218 kişilik personel alımıyla heyecan dorukta! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın desteğiyle gerçekleşecek olan bu iş imkanları için başvurular şimdiden yoğunlaşmaya başladı. İşte, Türkiye'nin maden sektöründeki bu önemli gelişme...

Eti Maden, Eskişehir ve Balıkesir’deki bor işletmelerine toplamda 218 yeni personel alacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Türkiye Yüzyılı'nı madenin de yüzyılı yapma hedefimizde, bor işletmelerimizde bizlerle omuz omuza çalışacak olan yeni yol arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorum.” mesajını paylaştı.

ANKARA (İGFA) - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 2024 yılı sürekli işçi ve memur istihdamı kapsamında İŞKUR ve ÖSYM üzerinden personel alacak. Eskişehir’deki Kırka Bor İşletme Müdürlüğü’ne 162, Balıkesir’deki Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlüğü’ne de 56 olmak üzere 218 yeni istihdam sağlanacak.

KATMA DEĞERLİ MADENCİLİK

Bakan Bayraktar, yeni personel alımıyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Katma değerli madencilik anlayışıyla Türkiye’yi bu alanda net ihracatçı konuma getirmek için çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Bayraktar, “Bu anlayışla üretim, satış ve rezervde dünyada ilk sırada olduğumuz bor madenlerimizi ekonomiye kazandırmak için Eti Maden bünyesinde nitelikli insan kaynağımız ile oluşturduğumuz tesislerde uç ürün haline getiriyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı madenin de yüzyılı yapma hedefimizde, bor işletmelerimizde bizlerle omuz omuza çalışacak olan yeni yol arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Eti Maden'in Eskişehir ve Balıkesir'deki bor işletmelerine yapacağı 218 yeni personel alımı ile ilgili heyecan dorukta. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın desteklediği bu süreçte, Türkiye'nin madencilik sektöründe nitelikli insan gücüne duyulan ihtiyaç gözler önüne seriliyor. Katma değerli madencilik anlayışıyla ülkeyi net ihracatçı konuma getirmeyi hedefleyen Eti Maden, uzman kadrosunu genişleterek daha da büyümeyi amaçlıyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar için alım sürecine dair detaylar, yakın zamanda duyurulacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code