17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.28 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.90 ₺
ALTIN 2,466.78 ₺
BTC 65,200.25 $
ETH 2,941.77 $
BİST 10,319.96

Evde yatan hastalar için oy kullanma imkanı sağlanacak

SağlıkYerelÇanakkale 5
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 09:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde evde yatan hastaların oy kullanabilmesi için ambulansların hazır olacağını duyurdu. Hastanelerimizde yatmakta olan veya evde sağlık hizmeti alan hastalar, oy kullanma taleplerini doğrudan ilgili birimlere iletebilirler.

Evde yatan hastalar için oy kullanma imkanı sağlanacak

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'nden müjdeli haber: Evde yatan hastalar da artık oy kullanabilecek! Mahalli seçimlerde oy kullanma işlemi için hastanelerimizde yatan vatandaşlar için ambulans desteği sağlanacak. Detaylar haberimizde!

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, evde yatan hastaların oy kullanabilmesi için ambulansların hazır olacağını bildirdi.

ÇANAKKALE (İGFA) - Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, evde yatan hastaların oy kullanabilmesi için seferber oldu.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde vatandaşlarımızın en temel haklarından olan oy kullanma hak ve sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için seçim günü hastanelerimizde yatan ve evde sağlık kapsamında sağlık hizmeti alan hastalarımızdan hareket etmekte zorlanan hastaların, yatalak, engelli kişilerin oy kullanmalarını kolaylaştırmak ve bu çerçevede vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini sağlamak amacıyla, talepte bulunan hastalarımız İl Sağlık Müdürlüğümüzce oy verecekleri merkezlere götürülerek oy kullanmaları sağlanacaktır. Şimdiden Randevu Talepleri oluşturabilir, oy kullanma saatleri süresince hastanelerimiz nakil birimleri ve evde sağlık hizmet birimlerimiz ile koordinasyon merkezimiz açık olacağını hatırlatır, bu kapsamdaki hastalarımız yattıkları veya evde sağlık hizmeti aldıkları hastanelerimize doğrudan başvurabilirler veya iletişim numaralarından talepte bulunabilirler.” denildi.

Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi

Randevu Talep Numaraları

0 286 213 08 80 - 444 38 33 (444 EV DE)

0 286 212 33 30

0 286 212 99 30

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile evde sağlık hizmeti alan hastaların oy kullanma süreci kolaylaştırılarak vatandaşlık görevlerini yerine getirmeleri amaçlanıyor. Ambulans hizmetiyle oy verecekleri merkezlere taşınacak olan hastalar, oy kullanma saatleri boyunca destek alabilecekler. Bu uygulama, vatandaşların temel hakları olan oy kullanma hakkını herkesin erişebilir ve kolayca kullanabilmesini sağlamayı amaçlıyor. Evde yatan hastaların oy kullanma sürecine ilişkin detaylı bilgi ve randevu talepleri için Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'nün belirttiği iletişim numaralarına başvurabilirsiniz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code