17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.91 ₺
ALTIN 2,464.09 ₺
BTC 65,832.75 $
ETH 2,955.17 $
BİST 10,319.96

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Samanyolu Köyü'nde İyilik Yolcularını Anlattı

YaşamYerelBatman 3
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 12:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Batman Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyünde, "Dilimizin Zenginlikleri" ve "Değerler Eğitimi" kapsamında öğrencilere, "İyilik Yolcularına Altın Hikayeler" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Özmen, konferansta Arkadaşlık, Adalet, Hayvan Sevgisi, Merhamet ve diğer değerler üzerine önemli konuları ele aldı.

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Samanyolu Köyü'nde İyilik Yolcularını Anlattı

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Samanyolu köyünde öğrencilere değerli bir söyleşiyle aydınlatıcı bilgiler paylaştı. Değerler eğitimi kapsamında gerçekleşen konferansta, Özmen'in "İyilik Yolcularına Altın Hikayeler" kitabından alıntılar öğrencilere ilham verdi. Okul müdürü Hasan Beyazıt'ın övgü dolu sözleriyle son bulan etkinlik, katılımcılarda unutulmaz izler bıraktı.

Gazeteci Yazar Metin Özmen "Dilimizin Zenginlikleri" ve “Değerler Eğitimi” kapsamında öğrencilere , “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yenibahar / BATMAN (İGFA) - Gazeteci Yazar Metin Özmen "Dilimizin Zenginlikleri" ve “Değerler Eğitimi” kapsamında Batman Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyü öğrencilerine , “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Okul öğrencileriyle bir araya gelen Özmen, kendi yazmış olduğu “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” kitabından alıntılarla Değerler Eğitimi kapsamında Arkadaşlık, Adalet, Hayvan sevgisi, Merhamet, Şefkat, Sorumluluk, Çalışkanlık, Anne-Babaya saygı, Okuma aşkı, Anne duası, Peygamber sevgisi, İlim sevgisi, Helal lokma gibi konulara değindi. Konferansın çok verimli geçtiğini belirten okul müdürü Hasan Beyazıt, yazar Özmen’e teşekkür etti.

Özmen, konferansın sonunda okul öğrencilerine “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” kitabını imzaladı.

Gazeteci Yazar Metin Özmen, Samanyolu köyü öğrencilerine değerler eğitimi kapsamında büyülü bir deneyim yaşattı. Konferansta ele aldığı konularla gençlerin düşünce dünyasını zenginleştiren Özmen, "İyilik Yolcularına Altın Hikayeler" kitabıyla öğrencilerin hayatına dokundu. Etkinlik, katılımcılar arasında büyük beğeni topladı ve eğitici bir deneyim sunarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code