27 Temmuz 2026 Pazartesi
DOLAR 47.37 ₺
EURO 54.08 ₺
STERLIN 63.28 ₺
G.ALTIN 6,237.38 ₺
BTC 64,465.85 $
ETH 1,879.27 $
BİST 0.00

    Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan YKS mesajı

    Siyaset 14
    Yayınlama: 8 Haziran 2024 Cumartesi 13:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan YKS mesajı

    Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir mesaj yayınladı. Yalçın, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi ve gençlerin azmi ile başarısına olan inancını ifade etti.

    ANKARA (İGFA) - YKS, gençlerin akademik kariyerleri için önemli bir adım olup, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, bu önemli sınav öncesinde öğrencilere yönelik moral ve motivasyon mesajı paylaştı.

    Başkan Yalçın, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili genç kardeşlerim, biliyorum çok emek verdiniz, çok çalıştınız. Hayatınızda yeni bir başlangıca adım atmak için hafta sonu gireceğiniz YKS'de hepinize başarılar dilerim. Hayallerinize ve hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyor ve sizlere güveniyorum."

    Yalçın, mesajını şöyle sonlandırdı: "Sınav sonuçlarınız ne olursa olsun, sizler bizim için çok değerlisiniz ve her birinizin gelecekte büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Tüm gençlerimize YKS'de başarılar dilerim."

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code