15 Mayıs 2024 Çarşamba
DOLAR 32.30 ₺
EURO 35.05 ₺
STERLIN 40.44 ₺
ALTIN 2,446.37 ₺
BTC 61,672.67 $
ETH 2,888.14 $
BİST 10,173.42

Gülben Ergen İzmir Sahnesinde: Sezen Aksu İmzalı Yeni Şarkı Heyecanı

MagazinYerelİzmir 2
Yayınlama: 28 Nisan 2024 Pazar 14:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Gülben Ergen uzun zaman sonra İzmir Şerefe’de sahneye çıktı ve yeni şarkısının Sezen Aksu imzalı olduğunu müjdeledi. Sağlığına kavuştuğu ilk konserde hayranlarına büyük sürpriz yaşatan Ergen, Sezen Aksu'dan alınan yeni şarkısıyla sevenlerini heyecanlandırdı.

Gülben Ergen İzmir Sahnesinde: Sezen Aksu İmzalı Yeni Şarkı Heyecanı

Gülben Ergen, uzun bir aradan sonra İzmir sahnesinde şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Şerefe'deki konserde Sezen Aksu imzalı yeni şarkısıyla sürpriz yapan Ergen, dinleyicilerini büyüledi.

Gülben Ergen uzun zaman sonra İzmirli hayranları ile buluştu. İzmir Şerefe’de sahneye çıkan Ergen, yeni şarkısının Sezen Aksu imzalı olduğunun müjdesini verdi.

İZMİR (İGFA) - Gülben Ergen gözünde oluşan yırtık nedeni ile bir ameliyat geçirmişti.

Doktoru yoğun ışığa maruz kalmasını, dolayısıyla sahneye çıkmasını yasaklamıştı. Bu sebeple 2 ay spot ışıklarından uzak kalan Gülben Ergen sağlığına kavuşur kavuşmaz ilk konserini İzmir’deki Şerefe’de verdi. Gülben Ergen formda vücudu ve güzelliği ile kendine hayran bıraktı.

Ergen seyircisine bir de müjde verdi.

Bugüne dek ‘Küt Küt’, ‘Kanıma Dokunuyor’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Sandık Lekesi’, ‘İnsanlık Hali’, ‘Yasa’, ‘Yani’, ‘Mış Gibi’, ‘Yansın Bakalım’, ‘İnfilak’ ve ‘Bu Benim Hayatım’ gibi 11 hit şarkısını seslendirdiği Sezen Aksu’dan yeni bir parça aldığını duyurdu.

Gülben Ergen “Söz ve müziği Sezen’e ait yeni şarkım yakında dinleyiciyle buluşacak. Sahnelerde sizlerle birlikte söylemek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Gülben Ergen, gözündeki yırtık nedeniyle sağlık sorunları yaşasa da sağlığına kavuştuktan sonra İzmir'deki konserde büyük heyecan yarattı. Sezen Aksu'dan aldığı yeni şarkıyla sevenlerine müjde veren Ergen, sahnede heyecan dolu anlar yaşattı. Yeniden sahnede olmanın mutluluğunu dile getiren Ergen, yeni şarkısını dinleyicileriyle paylaşmanın heyecanını noktaladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code