5 Mayıs 2024 Pazar
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,214.19 $
ETH 3,085.13 $
BİST 10,276.88

İşte İlk Kez Düzenlenecek Olan 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesi!

Kültür & Sanat 3
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 11:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Adıyaman’ın eşsiz güzellikleri, ulusal ve uluslararası fotoğrafçıların objektifleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Antik Yunan'dan Komagene'ye, Roma kültüründen İslam medeniyetine uzanan zengin bir kültürel mirasın keşfi için bu muhteşem etkinliği bekleyin.

İşte İlk Kez Düzenlenecek Olan 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesi!

Adıyaman'ın büyüleyici güzellikleriyle ışıldayan 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesi yaklaşıyor! Antik Yunan'dan Komagene'ye, Roma kültüründen İslam medeniyetine uzanan zengin mirasa odaklanacak etkinlik, fotoğraf tutkunlarını heyecanlandırıyor. Perde aralandığında, fotoğraf sanatı ve kültürel mirasın muhteşem buluşmasına tanıklık edeceksiniz. Nemrut Dağı'ndan Gerger Kanyonlarına, Perre Antik Kenti’nden Kızılin Köprüsüne uzanan mistik bir yolculuk sizi bekliyor.

Adıyaman’ın eşsiz güzellikleri ulusal ve uluslararası fotoğrafçıların objektifleri ile buluşuyor.

Adıyaman Sanal Haber / ADIAMAN (İGFA) - Ülkemizin dört bir yanında, başarılı çalışmalarıyla göz dolduran değerli fotoğrafçılarla, 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesi kapsamında, Antik Yunan'dan Komagene'ye, Roma kültüründen İslam medeniyetine uzanan, zenginliklerle dolu bir kültürel mirasın keşfine çıkıyoruz.



Nemrut Dağı'ndan Gerger Kanyonlarına, Perre Antik Kenti’nden Kızılin Köprüsüne, Yüzen adalardan Kahta kalesine, Cendere Köprüsünden, Karakuş Tepesine, Abuzer Gaffari Türbesinden Safvan Bin Muattal Külliyesine, Mezopotamya’nın mistik atmosferinde tarih, doğa, kültür dolu bir program…

25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Adıyaman'ın zengin kültürünün, mutfağının, eşsiz doğasının ve kadim tarihinin 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf zirvesi kapsamında yaşatılması hedeflenmektedir.

Adıyaman, 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında, 1. Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesi ev sahipliği yapacak. Bu özel etkinlikte, Nemrut Dağı'ndan Gerger Kanyonları'na, Antik Perre Kenti'nden Kızılin Köprüsü'ne uzanan bir keşif yolculuğuna çıkacaksınız. Tarih, doğa, kültür ve fotoğrafın buluşma noktasında, Adıyaman'ın tüm güzellikleri ve geçmişiyle tanışma fırsatı bulacaksınız.

İlk Yorumu Sen Yaz
code