27 Temmuz 2024 Cumartesi
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 67,718.36 $
ETH 3,250.08 $
BİST 10,891.42

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ı Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerini iletti

YaşamYerelKocaeli 2
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 16:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Aydın'a güven duyduklarını belirten Hürriyet, Aydın'ın Osmangazi'de başarılı işlere imza atacağına olan inancını dile getirdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ı Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerini iletti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. İki belediye başkanı arasındaki samimi ziyaret, gelecekteki işbirliği ve projelerin de sinyallerini verdi. Hürriyet ve Aydın'ın karşılıklı destek ve işbirliğine dair güçlü mesajları dikkat çekti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Erkan Aydın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Aydın’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Hürriyet’e Danışmanı Çetin Sarıca eşlik etti.

Başkan Hürriyet, “Osmangazi’de güzel ve başarılı işler yapacağınıza olan inancımız tam. Çıktığınız bu yolda sizlere sonsuz başarılar diliyorum. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetilecek olan tüm Osmangazililere hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın, nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Hürriyet’e teşekkür ederek, “Parlementoda birlikte görev yaptığımız değerli yol arkadaşım İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kentlerimiz arasında güzel işleri ortaklaştıracak, kalbe değer projeleri birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a yaptığı nazik ziyarette Osmangazi için başarılı projeler ve işbirlikleri temennisinde bulundu. Saygı ve işbirliği temelli bu ziyaret, iki belediye başkanının kentler arasında güçlü bir dayanışma sergilemesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code