16 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.22 ₺
EURO 35.14 ₺
STERLIN 40.98 ₺
ALTIN 2,474.82 ₺
BTC 66,203.69 $
ETH 3,016.73 $
BİST 10,158.63

İzmit Belediyesi'nden Çocuklara Ödüllü Resim Yarışması!

YaşamYerelKocaeli 4
Yayınlama: 15 Nisan 2024 Pazartesi 14:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında her yıl düzenlediği 'Atatürk'ün İzinde Çocuk' temalı ödüllü resim yarışması ile çocukları sevindiriyor. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 19 Nisan olarak belirlendi.

İzmit Belediyesi'nden Çocuklara Ödüllü Resim Yarışması!

İzmit Belediyesi, çocukları sevindirmeye hazırlanıyor! Her yıl düzenlenen 'Atatürk'ün İzinde Çocuk' temalı resim yarışması, 23 Nisan coşkusunu artırıyor. İlkokul ve ortaokul öğrencileri için son başvuru tarihi 19 Nisan, heyecanla bekleniyor. Çocuklar, hayal güçlerini kullanarak unutulmaz eserler yaratabilecekler!

İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ‘Atatürk’ün İzinde Çocuk’ temalı ödüllü resim yarışması düzenleyecek

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşatacak. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde, ‘Atatürk’ün İzinde Çocuk’ temalı ödüllü resim yarışması düzenlenecek. 

SON BAŞVURU TARİHİ 19 NİSAN

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılım sağlayabileceği ödüllü resim yarışması için son başvuru tarihi 19 Nisan olacak. Çocuklar, yaptıkları resimleri İzmit Belediyesi B Blok 7. kat ya da Çınar Akademi’ye (Mehmet Ali Paşa Mah. Demokrasi Cad. No:71/1 Köseoğlu Ekmek Fırını Yanı) ulaştırarak başvurularını gerçekleştirebilecek. 

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 'Atatürk'ün İzinde Çocuk' temalı ödüllü resim yarışması, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ruhunu yansıtıyor. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik bu güzel etkinlik, çocukların sanatsal yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyor. Katılımcıların 19 Nisan'a kadar başvurabileceği yarışma, renkli ve sevimli resimlerle dolu bir etkinlik olacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code