6 Mayıs 2025 Salı
DOLAR 38.61 ₺
EURO 43.78 ₺
STERLIN 51.67 ₺
G.ALTIN 4,188.47 ₺
BTC 94,260.56 $
ETH 1,806.16 $
BİST 9,189.40

    İznik Gölü'nde Tehlike Devam Ediyor: Orhangazi Sahilinde Bir Top Mermisi Daha Bulundu!

    Gündem 17
    Yayınlama: 6 Mayıs 2025 Salı 10:45 Kaynak: Kapsül Haber Ajansı

    İznik Gölü Orhangazi sahilinde, geçtiğimiz hafta bulunan top mermisinin ardından bir yenisi daha ortaya çıktı! 116 yıllık olduğu tahmin edilen mermi, bölgede tedirginlik yarattı.

    İznik Gölü'nde Tehlike Devam Ediyor: Orhangazi Sahilinde Bir Top Mermisi Daha Bulundu!

    İznik Gölü'nde art arda bulunan top mermileri bölge halkını tedirgin ediyor. Geçtiğimiz hafta bir çocuğun bulduğu merminin ardından, Orhangazi sahilinde bir yenisi daha ortaya çıktı. Uzmanlar, gölün geçmişte yaşanan savaşlardan kalma mühimmatlarla dolu olabileceği konusunda uyarıyor. Peki, bu durum bölge halkı için ne anlama geliyor? Yetkililer, göl çevresinde detaylı bir arama çalışması başlatacak mı? Tüm detaylar haberimizde!

    İznik Gölü'nde piknik yapan bir çocuğun bulduğu 1916 Alman yapımı top mermisinin imha edilmesinin ardından, bölgede bir top mermisi daha bulundu.

    Bursa'da İznik gölünün Orhangazi sahilinde geçtiğimiz hafta sonu bulunan top mermisinin ardından bu sabah saatlerinde aynı bölgede bir top mermisi daha bulundu.

    116 yıllık olduğu öğrenilen top mermisinin olduğu alan Jandarma ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kapatıldı.

    İznik Gölü Orhangazi sahilinde bulunan 116 yıllık top mermisi, Jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınarak incelenmeye alındı. Bölgede bulunan ikinci mermi olması, göl tabanında daha fazla patlamamış mühimmat olabileceği endişesini artırdı. Jandarma, bölgede geniş çaplı bir arama başlatarak olası tehlikelerin önüne geçmeyi hedefliyor. Uzmanlar, vatandaşları bu tür buluntulara karşı dikkatli olmaya ve derhal yetkililere bildirmeye çağırıyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code