26 Ekim 2026 Pazartesi
DOLAR 49.77 ₺
EURO 55.81 ₺
STERLIN 66.47 ₺
G.ALTIN 6,427.92 ₺
BTC 80,643.51 $
ETH 2,357.05 $
BİST 0.00

    Kars Bedesten Bölgesi belirli saatlerde trafiğe kapatılması planlanıyor

    YerelKars 12
    Yayınlama: Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Kars Valisi Ziya Polat, İl Emniyet Müdürü Murat Abdullah Tombul ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Coşkun ile birlikte, kentte yoğun turizm hareketliliğinin yaşandığı Bedesten bölgesinde incelemelerde bulundu.

    Kars Bedesten Bölgesi belirli saatlerde trafiğe kapatılması planlanıyor

    KARS - BHA 

    Kars Valisi Ziya Polat, İl Emniyet Müdürü Murat Abdullah Tombul ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Coşkun ile birlikte, kentin önemli turizm noktalarından biri olan Bedesten bölgesini ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi.

    Özellikle turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği bölgede bulunan cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunan heyet, trafik akışının düzenlenmesine yönelik planlanan çalışmalar üzerinde durdu.

    Turizm hareketliliğinin yoğun olduğu Bedesten bölgesindeki bazı cadde ve sokakların belirli saatlerde trafiğe kapatılması planlanırken, yapılması düşünülen düzenlemelerin bölgedeki ulaşım ve yaya hareketliliği açısından değerlendirilmesi hedefleniyor.

    Kars’ın tarihi ve turistik alanlarında ziyaretçi yoğunluğunun artmasıyla birlikte, yaya güvenliğinin sağlanması ve trafik akışının daha düzenli hale getirilmesi önem kazanıyor.

    Vali Ziya Polat ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği incelemelerde, Bedesten bölgesinde planlanan trafik düzenlemelerine ilişkin mevcut durum yerinde değerlendirildi.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code