8 Mayıs 2024 Çarşamba
DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.69 ₺
STERLIN 40.35 ₺
ALTIN 2,395.95 ₺
BTC 62,300.60 $
ETH 3,002.16 $
BİST 10,247.75

Kayseri AGÜ'de Üniversite Tanıtım Fuarı Düzenlenecek

Eğitim 2
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 08:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Anadolu Üniversiteler Birliği'nin (AÜB) düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarlarından ilki, 6 Mayıs Pazartesi günü Kayseri'de Abdullah Gül Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Fuarda lise öğrencileri, üniversite yaşamı, bölümler ve kariyer olanakları hakkında detaylı bilgiler edinme fırsatı bulacak.

Kayseri AGÜ'de Üniversite Tanıtım Fuarı Düzenlenecek

Kayseri'de Üniversite Tanıtım Fuarı heyecanı! Abdullah Gül Üniversitesi'nde düzenlenecek fuar, lise öğrencilerine üniversite macerası hakkında ışık tutacak. 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak etkinlikte kariyer fırsatları ve bölüm seçenekleri hakkında detaylı bilgiler sunulacak.

Üniversite Tanıtım Fuarlarının bu yıl ilki 6 Mayıs'ta Kayseri’de Abdullah Gül Üniversitesi’nde yapılacak.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Anadolu Üniversiteler Birliği'nin (AÜB) düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarlarının bu yıl ilki, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sümer Kampüsü'nde yapılacak. Lise öğrencileri, 6 Mayıs Pazartesi günü düzenlenecek fuarda üniversite yaşamı, bölümler ve kariyer olanakları hakkında detaylı bilgiler edinebilecek.

AGÜ Sergi Salonunda gerçekleştirilecek fuar, 09.00’da yapılacak açılış töreni ile başlayıp, tüm gün devam edecek. Fuarda, lise öğrencileri, katılımcı üniversitelerin stantlarını ziyaret ederek üniversiteler, bölümler ve meslekler ve üniversitelerin sağladığı olanakları hakkında detaylı bilgiler edinebilecek.

Fuarda ayrıca, öğrencilere gelecek planlamaları konusunda rehberlik etme fırsatı da sunulacak.

AGÜ Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz bu fuarın, gençlerimizin geleceklerini planlama sürecinde önemli bir rol oynayacağını belirterek, “Fuarda öğrenciler bölümleri meslekler, üniversite tercihleri ile ilgili açılacak stantlarda akademisyenlerden detaylı bilgileri edinebilecek. Fuarda, Anadolu Üniversiteler Birliği üyesi üniversiteleri tanıma fırsatı da bulacak.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, tüm lise öğrencilerini, aileleriyle birlikte fuara katılmaya davet etti.

6 Mayıs Pazartesi günü Abdullah Gül Üniversitesi'nde düzenlenecek Üniversite Tanıtım Fuarı, lise öğrencilerine geleceklerini planlama konusunda büyük destek olacak. AGÜ Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, fuarın gençlerin üniversite tercihleri ve kariyer planlamalarında önemli bir adım olacağını vurgulayarak tüm lise öğrencilerini fuara davet etti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code