16 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.24 ₺
STERLIN 40.99 ₺
ALTIN 2,480.42 ₺
BTC 66,123.36 $
ETH 3,022.46 $
BİST 10,158.63

Kayseri'ye yapılan 220 ton süt yardımı ihtiyaç sahibi ailelere umut oldu

GündemYerelKayseri 2
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 10:23 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçelerinde 24-60 ay arası çocuğu olan ailelere günlük doğal süt desteği sağladı. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nden temin edilen sütlerle toplamda 220 ton süt yardımı yapıldı.

Kayseri'ye yapılan 220 ton süt yardımı ihtiyaç sahibi ailelere umut oldu

Kayseri, ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor! Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 24-60 ay arası çocuğu olan ailelere Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçelerinde günlük doğal süt desteği sağlayarak toplamda 220 ton süt yardımı yaptı. Bu yardımla ailelere sağlık ve umut ışığı oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere süt yardımı uygulaması kapsamında şuana kadar 220 ton süt yardımı yaptı.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli ifade ettiği ‘Belediyecilik gönül işidir, belediyecilik aşk işidir’ anlayışıyla hayata geçirdiği yatırım ve projelerine devam ediyor.

Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, süt yardımında bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dar gelirli 24-60 ay arası çocuğu olan ailelere günlük doğal süt desteğinde bulunuldu.

Kayseri ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden temin edilen günlük doğal sütler, ihtiyaç sahibi ailelerin ikamet adreslerine götürülerek, haftalık her bir çocuk için 3 litre süt yardımı yapıldı.

Yardımlar devam ederken, şuana kadar ihtiyaç sahibi ailelere 220 ton süt desteği verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik süt yardımı programı kapsamında bugüne kadar 220 ton süt dağıtarak ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleriyle Kayseri'de çok önemli bir ihtiyaca destek olan belediye, çocukların sağlıklı büyümelerine katkı sağlıyor. Bu tür yardımların devam etmesiyle, daha fazla aileye umut ve destek olunacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code