9 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.31 ₺
EURO 34.93 ₺
STERLIN 40.61 ₺
ALTIN 2,395.97 ₺
BTC 61,516.66 $
ETH 2,992.04 $
BİST 10,247.75

Keşan Ticaret Borsası'ndan Mehmet Özcan’a Ziyaret

GündemYerelEdirne 2
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 14:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde 4.kez Keşan Belediye Başkanlığı’na seçilen Op.Dr. Mehmet Özcan’ı dün makamında ziyaret ederek, yeni görev döneminde başarılar diledi.

Keşan Ticaret Borsası'ndan Mehmet Özcan’a Ziyaret

Keşan Ticaret Borsası'nın önemli isimleri, Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı yeni döneminde ziyaret ederek başarılar diledi! Ziyarette ne konuşuldu?

Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz ve Yönetim Kurulun üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde 4.kez Keşan Belediye Başkanlığı’na seçilen Op.Dr. Mehmet Özcan’ı dün makamında ziyaret ederek, yeni görev döneminde başarılar diledi.

Erdoğan DEMİR / KEŞAN POSTASI

EDİRNE (İGFA) - Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan ziyaret nedeniyle şu açıklamayı yaptı. “Bölgemizin tarım ve hayvancılığına yön veren ve ekonomimizde büyük bir öneme sahip Keşan Ticaret Borsası’nı makamımızda ağırladık. Ziyaretlerinden dolayı TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Meclis Başkanı Kemalettin Uslu ve Keşan Ticaret Borsası ailesine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.”

Keşan Ticaret Borsası'nın üst düzey yöneticileri, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret ederek yeni döneminde başarılar diledi. Bölgenin tarım ve hayvancılığına yön veren Keşan Ticaret Borsası'nın ziyareti, işbirliği ve başarı dilekleri ile son buldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code