19 Mart 2026 Perşembe
DOLAR 44.32 ₺
EURO 51.03 ₺
STERLIN 59.18 ₺
G.ALTIN 6,579.06 ₺
BTC 71,256.28 $
ETH 2,205.25 $
BİST 0.00

    Kocaeli Alikahya Tramvayı'nda ray betonları dökülüyor

    TeknolojiGündemKocaeli 14
    Yayınlama: 8 Ekim 2024 Salı 13:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Kocaeli Alikahya Tramvayı'nda ray betonları dökülüyor

    Kocaeli'de toplam uzunluğu 3,8 km olan Alikahya Stadyum Tramvay Hattı projesinde kaynakları tamamlanan rayların betonları dökülüyor

    KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Alikahya trafiğini rahatlatmak ve Kocaeli Stadı’na ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı tramvay hattı projesinde ray betonları dökülmeye başlandı.

    Ray kaynakları tamamlanan bölgelerde beton dökülme işlemleri devam edecek. Öte yandan Akarca Deresi üzerinde bulunan mevcut köprü yıkılarak köprü imalatlarından toplamda 650 metre uzunluğunda 24 adet fore kazık imalatı tamamlandı. Akarca Deresi’nde yeni yapılacak olan  köprünün ayaklarının bir tanesinin imalatları tamamlanmış olup, diğer ayağın imalatlarının yapımına başlanılmıştır.

    Çalışmalar kapsamında muhtelif çaplarda yağmursuyu, içme suyu, atık su, elektrik, Telekom hatlarının ve U açık kanal imalatları yapımı devam ediyor. Toplam uzunluğu 3,8 kilometre olan Alikahya Stadyum Tramvay Hattı tamamlandığında ulaşım daha konforlu ve hızlı hale gelecek.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code