Kocaeli'nin incisi Körfez, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle adeta bir şenlik alanına dönüştü. Bando takımının enerjik performansı ve sevilen şarkılarıyla coşan vatandaşlar, unutulmaz bir akşam yaşadı. Konser alanında çocuklar için düzenlenen yüz boyama ve balon dağıtımı etkinlikleri ise miniklerin yüzlerini güldürdü. Müzik ziyafetinin yanı sıra, piknik keyfi yapanlar ve sahil yürüyüşüne çıkanlar da bu coşkuya ortak oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatına renk katmaya devam ediyor.
KOCAELİ-BHA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Körfez Sahili’nde gerçekleştirdiği konserle vatandaşlara moral verdi. Minikler için düzenlenen etkinliklerle renklendirilen programda Körfez sahili çocuk kahkahalarıyla şenlendi.
Müzik ve sahil havası bir arada
Büyükşehir Belediye Bandosu, bando bilincinin yalnızca marşlarla sınırlı olmadığını vatandaşlara göstermek amacıyla kentin her köşesinde konserler veriyor. Bu bağlamda Büyükşehir Bandosu, en güzel şarkılardan oluşan repertuarını Körfez sahilinde müzikseverlere sundu. Akşam saatlerinde başlayan konserle birlikte Körfez Sahili, bando ezgilerinin yankılandığı coşkulu bir atmosfere dönüştü. Bando takımının seslendirdiği şarkıları duyan vatandaşlar alana akın etti. “Hatıran Yeter” ve “Tükeneceğiz” gibi sevilen şarkıların seslendirildiği konserde vatandaşlar, sevdikleriyle birlikte şarkılara eşlik etti.
Piknik keyfi müzikle taçlandı
Körfez Sahili’nde gerçekleşen bu özel etkinlik, her yaştan vatandaşın büyük ilgisini gördü. Kimi izleyici sahil çimlerinde piknik yaparken, kimisi de kamp sandalyelerine oturup sevilen şarkıları dinledi. Bando takımının enerjik performansı, sahilde yürüyüş yapanlardan çocuklu ailelere kadar herkesi müziğin ritmine kaptırdı.
Çocuklara özel etkinlikler renk kattı
Konser alanında çocukları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi, yüz boyama ve balon dağıtımı gibi etkinliklerle minik misafirlere keyifli anlar yaşattı. Renkli balonlar ve yüzlerdeki sevimli figürler, konserin neşesine neşe kattı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Körfez Sahili'nde gerçekleştirdiği konserle büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, bando ezgileriyle coşarken, çocuklar için düzenlenen özel etkinlikler programa renk kattı. "Hatıran Yeter" ve "Tükeneceğiz" gibi sevilen şarkıların seslendirildiği konserde, her yaştan insan müziğin keyfini çıkardı. Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerle kent sakinlerinin birlik ve beraberliğini güçlendirmeye ve onlara keyifli anlar yaşatmaya devam edeceğini belirtti.