18 Ekim 2025 Cumartesi
DOLAR 42.02 ₺
EURO 49.08 ₺
STERLIN 56.57 ₺
G.ALTIN 5,725.27 ₺
BTC 106,932.16 $
ETH 3,857.72 $
BİST 10,208.76

    Konya Vali Akın ve Başkan Altay Kandil Bereketini Paylaştı

    Gündem 12
    Yayınlama: 14 Şubat 2025 Cuma 10:40 Kaynak: Piha Haber Ajansı

    Konya Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı, Mübarek Berat gecesinde Mescid-i Aksa İmam Hatibi İkrime Sabri ile birlikte dualar ederek Gazze ve mazlum milletler için ibadet etti.

    Konya Vali Akın ve Başkan Altay Kandil Bereketini Paylaştı

    Konya Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı, Mübarek Berat Gecesi'nde Kandil bereketini Kapı Camii'nde il dışından gelen Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri ile paylaştı. Dualarla Gazze ve mazlum milletler için bir araya gelen isimler, güçlü Türkiye ve insanlık için birlikte dua etti.

    Mübarek Berat gecesinde, Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri ile Konya İl Müftüsü Ali Öge Gazze ve mazlum milletler için dua etti.

    Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyalıların kandil bereketine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Mübarek Berat Gecesi bereketini Kapı Camii'nde hemşehrilerimizle birlikte yaşadık. Şehrimizde misafir olan Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri ile birlikte Gazze için, mazlum milletler için, güçlü Türkiye ve insanlık için dua ettik” dedi.

    Başkan Altay, program sonrası cami çıkışında Konyalılarla hasbihal etti.

    Konya Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mübarek Berat Gecesi'nde gerçekleştirdikleri etkinlikte Konyalılarla bir araya gelerek ibadet etti. Program sonrası Konya halkıyla samimi bir şekilde sohbet eden Vali ve Başkan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bu anlamlı gecede dualar, Gazze ve diğer mazlum milletler için yapıldı, aynı zamanda Türkiye'nin güçlenmesi ve insanlığın birlik içinde olması için dileklerde bulunuldu.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code