17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.26 ₺
EURO 35.08 ₺
STERLIN 40.88 ₺
ALTIN 2,469.81 ₺
BTC 65,608.22 $
ETH 2,945.04 $
BİST 10,319.96

Manisa Büyükşehir Belediyesi Engelli Sınav Adaylarına Ücretsiz Servis Hizmeti Sağladı

GündemYerelManisa 2
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 14:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) giren vatandaşlar ve refakatçilerine Pazar günü ücretsiz servis hizmeti sağladı. Başkan Mimar Ferdi Zeyrek, engelli bireylerin ulaşım sorunu yaşamaması için önlem aldıklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Engelli Sınav Adaylarına Ücretsiz Servis Hizmeti Sağladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sınav öncesinde duyarlı bir adım attı! Engelli sınav adaylarına ücretsiz servis hizmetiyle destek oluyor. Başkan Mimar Ferdi Zeyrek, vatandaşların rahat ulaşımı için seferberlik ilan etti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Pazar günü yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) giren vatandaşlara ve refakatçilerine ücretsiz servis hizmeti verdi.

MANİSA (İGFA) - Pazar günü yapılan, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda, ulaşım anlamında herhangi bir sorun yaşanmaması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar ve refakatçilerine ücretsiz servis hizmeti verdi. İhtiyaç duyulan her an, engelli bireylerin yanlarında olacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “İl merkezimizde yapılan sınava, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla şehrimiz genelinde engelli bireylerimize, ulaşım araçlarımızla servis hizmeti verdik. Bu anlamda, engelli bireylerimizin yaşamın her anında yer alması, sosyal yaşam içinde aktif bir rol alması için sürekli projeler üretecek, ihtiyaç duydukları anlarda da yanlarında olacağız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na giren bireylerin ve refakatçilerin yanında olmaya devam ediyor. Başkan Mimar Ferdi Zeyrek'in vurguladığı gibi, engelli vatandaşların yaşamın her anında destek olmak, sosyal yaşama aktif katılımlarını sağlamak için çalışmalarını sürdürecekleri önemli bir adımı daha gerçekleştirmiş oldular.

İlk Yorumu Sen Yaz
code