4 Mayıs 2024 Cumartesi
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,975.10 $
ETH 3,143.55 $
BİST 10,276.88

Manisa'da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

GündemYerelManisa 4
Yayınlama: 24 Nisan 2024 Çarşamba 14:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Mesir Komitesi tarafından düzenlenen etkinliklerle dolu dolu bir gün geçiren Manisalılar, çocuktan yaşlıya her kesimden insanın keyifli anlar yaşadığı bir gün geçirdi.

Manisa'da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

Manisa'da her yaştan vatandaşın katıldığı coşku dolu etkinliklerle geçen 23 Nisan ve Mesir Festivali günü, kentin dört bir yanında renkli gösteri ve konserlerle unutulmaz anılar biriktirildi. Çocuklar oyun parkında eğlenceli saatler geçirirken yetişkinler de kültür, sanat ve müzikle dolu bir gün yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, düzenlenen etkinliklerle Manisalılar dolu dolu bir gün geçirdi. Kentin dört bir yanında kurulan etkinlik alanlarında 7’den 70’e tüm Manisalılar, keyifli bir gün yaşadı.

MANİSA (İGFA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yıldönümü ve Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Mesir Komitesi tarafından dolu dolu bir program hazırlandı. Günün erken saatlerinde başlayan programda, çocuklar için Cumhuriyet Meydanı’nda oyun parkı kuruldu. Çocuklar bu parkta gün boyunca keyifli vakit geçirirken, daha sonra Manisa’nın 484 yılık köklü festivali Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin  ‘Ruha Şifa’ isimli karma sergisi açıldı. Kültür, sanat ve eğlence dolu bir gün geçiren Manisalılar için, kentin çeşitli noktalarında da etkinlik alanları kuruldu. Festivale konuk gelen yabancı ülkelerin dans gösterileri, müzik guruplarının konserlerinin yapıldığı alanları Manisalılar doldurdu. Hem bayram, hem de Mesir coşkusu yaşayan Manisalılar, günün ilerleyen saatlerinde düzenlenen ‘Hoş geldin Mesir’ kortejine de yoğun ilgi gösterdi. ‘Hoş geldin Mesir’ kortejinin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda ünlü rap sanatçısı Norm Ender bir konser verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek de, gün boyu düzenlenen etkinlilere katılarak coşkuya ortak oldu.

Manisa'da her yıl büyük heyecanla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü, aynı zamanda Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ile birleşerek unutulmaz bir güne dönüştü. Manisa'nın tarihi ve kültürel zenginliğini yansıtan etkinlikler, Manisalılar için neşeli ve dopdolu bir gün oldu. Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'in de katılımıyla renklenen etkinlikler, yıllarca hatırlanacak bir deneyim sunarak coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code