30 Haziran 2025 Pazartesi
DOLAR 39.81 ₺
EURO 46.94 ₺
STERLIN 54.71 ₺
G.ALTIN 4,222.12 ₺
BTC 108,793.36 $
ETH 2,515.63 $
BİST 9,948.51

    Manisa'daki Orman Yangınına Kayseri'den Anında Destek!

    GündemKayseri 0
    Yayınlama: 30 Haziran 2025 Pazartesi 07:43 Kaynak: Piha Haber Ajansı

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Manisa'daki yangın felaketine itfaiye ekibi ve iş makineleriyle destek gönderdi. Türkiye'nin dört bir yanındaki afetlere hızlı müdahalesiyle bilinen Kayseri, bu zor günde Manisa'nın yanında.

    Manisa'daki Orman Yangınına Kayseri'den Anında Destek!

    Manisa'nın Akhisar ilçesinde çıkan orman yangını, tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu acı olay karşısında harekete geçerek, yangınla mücadeleye destek olmak amacıyla itfaiye ekiplerini ve gerekli iş makinelerini bölgeye sevk etti. Başkan Memduh Büyükkılıç, Manisa'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, tüm imkanların seferber edildiğini vurguladı. Kayseri itfaiyesi, afetlerdeki hızlı ve etkili müdahale yeteneğiyle tanınıyor. Bu zorlu süreçte Manisa'nın yanında olmaktan gurur duyuyoruz.

    Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı koordinesinde gönderilen ekip, yangınla mücadeleye başlamadan önce, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye binasından uğurlandı. Uğurlama törenine, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan ve çok sayıda personel katıldı. Yangın söndürme çalışmalarına destek olmak üzere yola çıkan ekip, Kayseri'nin afetlerdeki hızlı ve koordineli müdahale yeteneğini bir kez daha gözler önüne serdi.

    “Bu Zorlu Süreçte Manisa'nın Yanındayız”

    Başkan Büyükkılıç, yangın felaketiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen orman yangını hepimizin yüreğini yaktı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, yangınla mücadeleye destek amacıyla tüm imkânlarımızı seferber ettik. Dualarımız sahadaki kahraman ekibimizle birlikte. Allah tüm çalışanların yar ve yardımcısı olsun, Rabbim yangını bir an önce kontrol altına almayı nasip etsin. Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, bu zorlu süreçte Manisa'nın yanındayız” şeklinde konuştu.

    İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan ise, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatı doğrultusunda Manisa bölgesinde meydana gelen orman yangınına 4 araç ve iş makineleriyle 12 personel hareket etti. Geçmiş olsun Türkiye, geçmiş olsun Manisa” dedi.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sadece Kayseri’de değil, Türkiye’nin dört bir köşesinde meydana gelen yangın, deprem ve sel gibi afetlerde her zaman hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek, yaraların sarılmasına katkı sağlıyor. Bu anlamda, Kayseri İtfaiyesi, afet bölgelerinde gösterdiği cansiparane çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı koordinasyonunda gönderilen ekip, Manisa'daki yangın söndürme çalışmalarına aktif olarak katılıyor. İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, Başkan Büyükkılıç'ın talimatıyla hareket ettiklerini ve yangının bir an önce kontrol altına alınması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geçmişte de Türkiye'nin farklı bölgelerinde meydana gelen afetlerde önemli roller üstlenmiş ve takdir toplamıştır. Bu son yardımlaşma örneği, Kayseri'nin sadece kendi sınırları içinde değil, ülke genelinde de yardıma koşan bir şehir olduğunu bir kez daha gösteriyor.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code