12 Haziran 2025 Perşembe
DOLAR 39.20 ₺
EURO 45.29 ₺
STERLIN 53.34 ₺
G.ALTIN 4,245.32 ₺
BTC 109,506.67 $
ETH 2,782.58 $
BİST 9,686.11

    Mansur Yavaş'tan Duygusal Veda: Ferdi Zeyrek Son Yolculuğuna Uğurlandı

    YerelAnkara 17
    Yayınlama: 10 Haziran 2025 Salı 20:26 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    ABB Başkanı Mansur Yavaş, Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in cenazesine katılarak, Zeyrek'in halkın evladı olduğunu vurguladı. Törende duygusal anlar yaşandı.

    Mansur Yavaş'tan Duygusal Veda: Ferdi Zeyrek Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Manisa'da büyük üzüntü yaratan Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in ani vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Zeyrek'in cenaze törenine katılarak, merhum başkanın ailesine ve Manisalılara başsağlığı diledi. Yavaş, Zeyrek'in sadece bir belediye başkanı değil, aynı zamanda halkın gönlünde taht kuran bir Cumhuriyet neferi olduğunu belirtti. Bu acı günde, Zeyrek'in Manisa'ya yaptığı hizmetler ve bıraktığı örnek miras bir kez daha hatırlandı. Törene katılan binlerce kişi, Zeyrek'e son görevini yerine getirirken, duygusal anlar yaşandı.

    ANKARA-BHA

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaşamını yitiren Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in cenaze törenine katıldı. Törende duygusal anlar yaşanırken, Yavaş ve beraberindeki heyet, Zeyrek’in ailesine ve Manisalı vatandaşlara başsağlığı dileklerinde bulundu.

    Ferdi Zeyrek’in vefatı, yalnızca Manisa’da değil, tüm Türkiye’de büyük üzüntü yarattı. Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, Zeyrek’in halk için çalışan bir belediye başkanından çok daha fazlası olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

    “Ferdi Başkan’ı bugün son yolculuğuna uğurladık. Halka hizmeti kendine şiar edinmiş bir yol arkadaşımızı kaybetmenin derin hüznünü yaşıyoruz. O, sadece bir belediye başkanı değil; Manisa’nın vicdanı, Cumhuriyet’in neferi, halkın evladıydı.”

    Yavaş, Zeyrek’in arkasında yalnızca başarılı hizmetler değil, aynı zamanda dürüstlüğü, çalışkanlığı ve insanlığıyla dolu örnek bir miras bıraktığını da ifade etti.

    Manisa’da görev yaptığı süre boyunca sosyal adaleti ve katılımcı belediyeciliği önceleyen çalışmalarıyla gönüllerde taht kuran Ferdi Zeyrek, çok sayıda vatandaşın katıldığı bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

    Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in vefatı üzerine düzenlenen cenaze törenine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Zeyrek'in halka hizmeti kendine şiar edinmiş bir yol arkadaşı olduğunu ifade etti. Yavaş, Zeyrek'in dürüstlüğü, çalışkanlığı ve insanlığıyla örnek bir miras bıraktığını vurgulayarak, Manisa'daki sosyal adalet ve katılımcı belediyecilik anlayışına yaptığı katkıları dile getirdi. Zeyrek'in cenazesi, çok sayıda vatandaşın katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı. Bu veda, Zeyrek'in Manisa için yaptığı fedakarlıkları ve halkın gönlündeki yerini bir kez daha gözler önüne serdi.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code