4 Mayıs 2024 Cumartesi
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 62,835.32 $
ETH 3,108.25 $
BİST 10,276.88

Meclis Başkanı Kurtulmuş, 23 Nisan Stantlarına Ziyaret Ederek Çocukların Bilim Şenliği Heyecanını Paylaştı

Gündem 5
Yayınlama: 23 Nisan 2024 Salı 09:20 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis yerleşkesindeki 'Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği' etkinliğinin düzenlendiği alanları gezdi. Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi, TÜBİTAK ve Türkiye Uzay Ajansı (TUA) tarafından açılan stantlarda çocuklarla bir araya geldi.

Meclis Başkanı Kurtulmuş, 23 Nisan Stantlarına Ziyaret Ederek Çocukların Bilim Şenliği Heyecanını Paylaştı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, 23 Nisan Kutlamalarında Çocukları Bilim Şenliğiyle Buluşturdu! Meclis Bahçesi'nde gerçekleşen etkinlikte çocuklar için açılan stantları ziyaret etti ve renkli anlar yaşadı. Detaylar haberimizde!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis yerleşkesindeki "Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği" etkinliğinin düzenlendiği alanları gezdi.

ANKARA (İGFA) -TBMM Başkanı Kurtulmuş, çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlik alanındaki Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi, TÜBİTAK ve Türkiye Uzay Ajansı (TUA) tarafından farklı temalarda açılan stantları inceledi.

Yaşamın şifresi DNA, sağlık bilimleri, böcek şenlik okulu, çocuk sağlığı bilgilendirme stantlarının yanı sıra iklim, geri dönüşüm, çevre bilinci, afet yönetimi, yapay zeka gibi konularda düzenlenen oyunlar ve etkinlik alanlarını da ziyaret eden Kurtulmuş, çocuklarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Kurtulmuş, etkinliğe katkı sunan kurumlara teşekkür ederek, öğretmenlere de çalışmalarında başarılar diledi.

Bilim Şenliği etkinlikleri bugünde meclis bahçesinde devam edecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan vesilesiyle gerçekleşen etkinliklerde Meclis bahçesindeki çocuklar için hazırlanan Bilim Şenliği stantlarını ziyaret ederek çocuklarla keyifli anlar yaşadı. Etkinlik boyunca çocuklarla sohbet eden Kurtulmuş, çocuklara destek veren kurumlara teşekkür ederken, öğretmenlere de çalışmalarında başarılar diledi. Bilim Şenliği etkinliklerinin devam edeceği belirtildi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code