2 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.76 ₺
STERLIN 40.43 ₺
ALTIN 2,394.47 ₺
BTC 59,010.35 $
ETH 2,981.34 $
BİST 10,208.65

Mihalıççık Belediyesi Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde Şampiyon Oldu

Spor 4
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 17:49 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

'Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu' haberine göre, 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. Mihalıççık Belediyesi, zaferle bitirdiği sezonda Güneysu Spor Kulübü'nü geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı.

Mihalıççık Belediyesi Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde Şampiyon Oldu

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde heyecan dorukta! Mihalıççık Belediyesi olağanüstü performansıyla şampiyonluğa ulaştı. Düşme korkusundan uzak, zaferle dolu anlar yaşandı

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu

ANKARA (İGFA) - 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı. Tek devreli lig usulüne göre oynanan Dörtlü Final'de şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ikinci olan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Süper Lig'de oynamaya hak kazandı.

THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübü'ne kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

Lig üçüncüsü Depsaş Enerji AS Hentbol ve Seyhan Belediyespor'a madalyalarını ise MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz ile Teknik Kurul Üyesi Orhan İlerisoy verdi.

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde Mihalıççık Belediyesi'nin zaferi taraftarları heyecanlandırdı. Güneysu Spor Kulübü'nün de performansı dikkat çekerken, önümüzdeki sezonun Süper Lig heyecanı şimdiden başladı. Dörtlü Final mücadelesinde öne çıkan Mihalıççık Belediyesi, zorlu bir sezonun ardından şampiyon olmanın gururunu yaşadı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code