27 Temmuz 2024 Cumartesi
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 67,718.36 $
ETH 3,250.08 $
BİST 10,891.42

Milli Eğitim Bakanı Tekin, 81 İl Milli Eğitim Müdürüyle Bir Araya Geldi: "Herkes Müdürümüze Ulaşabilmeli!"

Eğitim 213
Yayınlama: 27 Şubat 2024 Salı 00:08 Kaynak: Anadolu Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 il milli eğitim müdürüyle bir araya gelerek eğitim politikalarının değerlendirmesini yaptı. Bakan Tekin, açık ve şeffaf iletişime önem verdiğini ve her il milli eğitim müdürüne ulaşmanın kolay olması gerektiğini vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, 81 İl Milli Eğitim Müdürüyle Bir Araya Geldi: "Herkes Müdürümüze Ulaşabilmeli!"

Toplantıda konuşan Bakan Tekin, göreve başladığı tarihten bu yana hayata geçirilen eğitim politikalarının değerlendirmesini yaptı. Bakan Tekin, eğitimde her paydaşla açık iletişime önem verdiklerini ve bu iletişimin daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Bakan Tekin, "Herkes, il milli eğitim müdürümüze ulaşabilmeli. Ulaşmak isteyip de ulaşmayan kimse kalmasın istiyorum." dedi.

Deprem bölgesine yapılan yatırımlar ve mevzuat değişiklikleri de toplantıda ele alındı.

Bakan Tekin, çocukların okul bahçelerinde geleneksel oyunlarla vakit geçirmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.

YKS soru havuzunun Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatı doğrultusunda hazırlanan ders kitaplarındaki konu ve kazanımları kapsayacağı bilgisi paylaşıldı.

Mesleki teknik eğitim alanında yeni model çalışmalarının yapıldığı ve 4 yeni okul programının hayata geçirildiği bildirildi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code