16 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.22 ₺
EURO 35.14 ₺
STERLIN 40.93 ₺
ALTIN 2,472.23 ₺
BTC 65,988.83 $
ETH 3,015.60 $
BİST 10,158.63

Mor Narpın, Müzik Şarkılarıyla Günlük Duygularını İfade Ediyor

Magazin 5
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 20:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Güzel ve sevilen sanatçı Mor Narpın, konserlerine ara vermeden devam ediyor. Sosyal medyada paylaştığı resimlerle dikkat çeken Narpın, müzik yoluyla duygularını dışa vurmanın güzel ve zararsız bir terapi olduğunu belirtti. Sahne öncesi ve sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden hayranları ile iletişim kuran sanatçı, Kocaeli'de düzenlenecek Altın Eller ödül törenine aday olduğunu heyecanla paylaştı.

Mor Narpın, Müzik Şarkılarıyla Günlük Duygularını İfade Ediyor

Güzel ve sevilen sanatçı Mor Narpın, müzik kariyerinde hız kesmeden ilerliyor. Sosyal medyada paylaştığı içten mesajları ve konserlerindeki enerjisiyle dikkat çeken Narpın, müzik yoluyla duygularını ifade ediyor. Kocaeli'de düzenlenecek ödül töreninde aday olmasıyla heyecan dorukta!

Güzel ve sevilen sanatçılardan Mor Narpın, hızını kesmeden konser maratonuna devam ediyor.

İSTANBUL (İGFA) - Sahne aldığı mekanlarda çekildiği resimlerini sosyal medya hesaplarından paylaşıp sosyal medyayı güzelliğiyle sallayan Mor Narpın, son paylaşımının altında " Şarkıları söylerken, günlük hayatımda biriktirdiğim bazı duygularıda müzik yoluyla dışarı attığımı farkediyorum.Bence çok güzel ve zararsız bir terapi yöntemi şarkı söylemek.Hem profesyonelce hemde amatörce şarkı söylemeyi herkese tavsiye ederim.Bırakın sesiniz çok güzel olmasın,konuşabildiğinize göre bir sesiniz var demektir ve söyleyin gitsin... " ifadelerini kullandı. 

Mor Narpın geçtiğimiz günlerde basına " Sosyal medyama gelen olumlu mesajlar benim işime daha sıkı sarılmama sebep oluyor.Yeni şarkılar yeni projeler üzerinde çalışıyoruz.Yakında Kocaeli'de düzenlenecek Altın Eller ödül töreninde ödül alacak olmanın heyecanını yaşıyorum." açıklamasında bulunmuştu. 

Sanatçı Mor Narpın, müzik kariyeri ile hayranlarının kalplerinde taht kurmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaştığı samimi mesajlar ile takipçileriyle iletişimini sürdüren Narpın, şarkı söylemenin terapetik etkisine vurgu yaparak herkesi müzikle duygularını ifade etmeye teşvik ediyor. Yeni projeler ve ödül töreni heyecanıyla dolu günler yaşayan Mor Narpın, müzik dünyasına damgasını vurmaya devam edecek gibi görünüyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code