17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.75 ₺
ALTIN 2,466.05 ₺
BTC 65,600.28 $
ETH 2,953.38 $
BİST 10,319.96

Muğlalı Okçular Ulusal Egemenlik Kupası'nda Zafer Kazandı

SporYerelAntalya 2
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 13:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında Muğla Belediyesi sporcuları büyük bir başarı elde etti. Muğla ekibinden Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu olurken, takım maçlarında da birinci olarak Avrupa Gençlik Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandılar.

Muğlalı Okçular Ulusal Egemenlik Kupası'nda Zafer Kazandı

Muğla Belediyesi okçuları, Antalya'da düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında büyük bir başarıya imza attı. Hazal Burun'un şampiyonluğu ve takımın birinciliği büyük sevinç yarattı. Avrupa Gençlik Şampiyonası için önemli bir adım atıldı.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediyesi sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu.

ANTALYA (İGFA) - Türkiye Şampiyonası’nın 2024 yılı ikinci ayı olan Ulusal Egemenlik Kupası Antalya’da yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Antalya’da büyük başarı elde etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da gerçekleştirilen ve Haziran ayında Avrupa Gençlik Şampiyonası’na gidecek olan 21 yaş altı ve 18 yaş altı milli takımlarının da belirleneceği yarışmaya 9 sporcuyla katıldı. Antalya’daki yarışmalarda Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcularından Hazal Burun 21 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Şampiyonu olurken, Eftal Duru Kaya 18 Yaş Altı Türkiye Üçüncüsü oldu.

Takım maçları sonucunda hem Hazal Burun, Eftal Duru Kaya ve Ecesu Demircan’dan oluşan 21 Yaş Altı Kadın Bayan Takımı hem de Emircan Haney ile Hazal Burun’dan oluşan karışık takım Türkiye Şampiyonu olarak yarışmayı tamamladı. Yarışmada derece elde eden Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları Avrupa Gençlik Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcularının elde ettiği bu başarı, Türk okçuluk camiasında büyük yankı uyandırdı. Hazal Burun'un şampiyonluğu Türkiye'nin gururu olurken, takım halinde elde edilen başarı gelecek vaat ediyor. Antalya'daki yarışmada gösterilen performans, Avrupa Gençlik Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek adına umut veriyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code