16 Ocak 2025 Perşembe
DOLAR 35.47 ₺
EURO 36.66 ₺
STERLIN 43.50 ₺
G.ALTIN 3,075.54 ₺
BTC 100,125.55 $
ETH 3,406.04 $
BİST 9,823.22

Müsilaj deniz yüzeyine çıktı!

TeknolojiGündemBursa 11
Yayınlama: 2 Aralık 2024 Pazartesi 09:16 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Müsilaj deniz yüzeyine çıktı!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Sarı, Yalova-Esenköy Balıkçı Barınağı'ndan yeni paylaştığı görüntülerle 'müsilaj'ın gözle görülür hale geldiğini paylaştı.

BURSA (İGFA) - Marmara Denizi'ndeki müsilaj konusunda bilimsel verileri ve gözlemlerini sosyal medya hesabından paylaşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Sarı, yeni bir videolu paylaşımda bulundu. 

Yetkilileri bahar ve yaz ayları öncesinde şimdiden önlem alınması konusunda çağıran ve her platformada konuya dikkati çeken Prof. Dr. Sarı, son gözlemini Yalova Esenköy Balıkçı Barınağı'ndan yaptı.

"Müsilaj hem yayılıyor, hem yüze yaklaşıyor" diyen Prof. Dr. Sarı, paylaşımında, "Görüntüler Yalova-Esenköy Balıkçı Barınağı'ndan. Acilen denize ulaşan kirlilik kaynaklarını durdurmazsak bahar ve yazda zor günler bizi bekliyor! Tüm ilgili ve yetkililer lütfen artık harekete geçin" çağrısındı yineledi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code