12 Mayıs 2024 Pazar
DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.93 ₺
STERLIN 40.27 ₺
ALTIN 2,444.47 ₺
BTC 60,985.16 $
ETH 2,924.72 $
BİST 10,218.58

Nevide Çiçek'in Göndermeli Dansı Magazin Gündemine Damga Vurdu

Magazin 3
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 14:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevide Çiçek, Ataşehir'de bir mekanda arkadaşlarıyla eğlenirken sergilediği dans performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada paylaşılan dans şovu, eski sevgilisinin kim olduğunu hatırlamamakla ilgili espri dolu bir not ile yapılan yorumlarla Mehmet Ali Erbil'e yönelik anlamlı bir gönderme olarak değerlendirildi.

Nevide Çiçek'in Göndermeli Dansı Magazin Gündemine Damga Vurdu

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevide Çiçek, Ataşehir'de gerçekleştirdiği sürpriz dans performansıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Nevide'nin dansı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, eski sevgilisine yapılan göndermeli hareket herkesi şaşırttı. Detaylar için okumaya devam edin!

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevide Çiçek'in gittiği mekandaki dansı soru işaretleri yarattı.

İSTANBUL (İGFA) - Bir dönemin efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevide Çiçek, Ataşehir'de bir mekanda görüntülendi.



Arkadaşlarıyla eğlenmek için bir mekana giden güzel sunucunun "Eski sevgilimizi özledik ama hangisi olduğunu hatırlayamadık" notuyla sosyal medyada paylaşılan dans şovu Mehmet Ali Erbil'e gönderme olarak yorumlandı.

Mehmet Ali Erbil ve Nevide Çiçek'in ilişkisi yeniden gündemde! Nevide'nin Ataşehir'deki mekanda gerçekleştirdiği dans performansı, sosyal medyada büyük bir konuşma konusu haline geldi. Eski sevgilisine yaptığı espri dolu gönderme ile dikkatleri üzerine çeken Nevide, magazin dünyasında da adından söz ettirmeye devam ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code