Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 2025-2026 eğitim yılının başlangıcında okulları ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Başkan Özdemir'in bu anlamlı ziyareti, minik yüreklerde unutulmaz bir iz bıraktı. Özellikle birinci sınıfa başlayan öğrencilere yönelik hazırlanan sürpriz hediyeler, onların okula adaptasyon sürecini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Hem kırtasiye malzemeleri hem de Bursaspor forması, çocukların yüzlerini güldürmeye yetti. Başkan Özdemir, bu tür etkinliklerle eğitime olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu.
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 2025-2026 eğitim – öğretim döneminin ilk gününde okulları ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Başkan Özdemir, birinci sınıfa başlayan miniklere kalem kutusu ve Bursaspor forması hediye etti.
Yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Nilüfer’deki okullarda da ilk ders zilinin heyecanı yaşandı. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, bu özel günde öğrencileri yalnız bırakmayarak ilçedeki bazı okulları ziyaret etti ve miniklerin ilk okul günü heyecanına ortak oldu.
Canaydın İlkokulu, Doğanköy İlkokulu ve İrfaniye İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Şadi Özdemir, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Şadi Özdemir, onların yeni eğitim ve öğretim dönemini kutlayarak, derslerinde başarılar diledi. Başkan Şadi Özdemir, öğrencilere içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu kalem kutuları ile Bursaspor formaları hediye etti. Öğrencilere, kentin takımı olan Bursaspor sevgisini aşılamak istediklerini söyleyen Başkan Şadi Özdemir, forma hediye ettiği çocuklardan Bursaspor’u desteklemelerini izledi.
Ziyaretler sırasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle de görüşen Başkan Şadi Özdemir, eğitimcilerin taleplerini dinledi ve yeni dönemde kendilerine kolaylıklar diledi.
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nilüfer'deki okulları ziyaret ederek öğrencilere moral verdi. Canaydın İlkokulu, Doğanköy İlkokulu ve İrfaniye İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Özdemir, öğrencilere kalem kutusu ve Bursaspor forması hediye etti. Bu hediyelerle öğrencilere kentin takımı Bursaspor'u sevdirmeyi amaçlayan Başkan Özdemir, okul yöneticileri ve öğretmenlerle de görüşerek eğitimle ilgili talepleri dinledi. Ziyaretler, Nilüfer Belediyesi'nin eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.