11 Mayıs 2025 Pazar
DOLAR 38.78 ₺
EURO 43.89 ₺
STERLIN 51.65 ₺
G.ALTIN 4,147.59 ₺
BTC 102,988.34 $
ETH 2,381.29 $
BİST 9,390.51

    Nisan Ayında Etkili Kar Yağışı Ağrı'nın Köy Yollarını Kapattı

    YerelAğrı 12
    Yayınlama: 14 Nisan 2025 Pazartesi 21:03 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

    Ağrı'da Nisan ayında kar yağışı etkisini sürdürüyor. Ağrı merkezde 25, Eleşkirt'te 16, Hamur'da 38 ve Tutak ilçesinde 45 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

    Nisan Ayında Etkili Kar Yağışı Ağrı'nın Köy Yollarını Kapattı

    Nisan ayında Ağrı'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı köy yollarını kapattı! Vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, kar nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi. Meteoroloji yetkilileri ise rahatlama müjdesi verdi.

    Gözde KUZUCU/ AĞRI-BHA Ağrı’da Nisan ayında etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Baharın ortasında gelen sürpriz kar yağışı nedeniyle Ağrı merkezde 25, Eleşkirt'te 16, Hamur’da 38 ve Tutak ilçesinde ise 45 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlar, Nisan ayında yağan kar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle yüksek rakımlı köylerde tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşım zaman zaman tamamen durma noktasına geliyor. Meteoroloji yetkilileri ise kar yağışının ilerleyen günlerde etkisini azaltacağını, ancak soğuk havanın bir süre daha bölgede kalacağını belirtti.

    Nisan ayında beklenmedik kar yağışı Ağrı'da hayatı olumsuz etkiliyor. İl Özel İdaresi ekipleri yoğun çabalarla karla kaplı köy yollarını açmaya çalışıyor. Vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarılırken, meteoroloji yetkilileri kar yağışının etkisinin azalacağını belirtti.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code