17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.18 ₺
EURO 35.14 ₺
STERLIN 40.96 ₺
ALTIN 2,500.93 ₺
BTC 66,895.35 $
ETH 3,085.65 $
BİST 10,643.58

Ortahisar Belediyesi Kadınlar 1. Ligi'nde Şampiyon Oldu

Spor 10
Yayınlama: 29 Nisan 2024 Pazartesi 18:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Ligi'nin Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan Dörtlü Final'inde, Ortahisar Belediyesi şampiyon olarak zaferini ilan etti. THF Asbaşkanı Ediz Erkovan ve THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran'ın takdim ettiği kupa ve madalyalarla, başarılı bir sezonu taçlandırdı.

Ortahisar Belediyesi Kadınlar 1. Ligi'nde Şampiyon Oldu

Ankara'da gerçekleşen 2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Ligi finalinde şampiyon belli oldu! Ortahisar Belediyesi, rakiplerini geride bırakarak altın madalyayı kucakladı. Dörtlü Final'in heyecan veren finalinde tarihi bir zafer yaşandı.

2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Ligi'nin Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan Dörtlü Final'inde, Ortahisar Belediyesi şampiyon oldu.

ANKARA (İGFA) - Dörtlü final maçlarının ardından düzenlenen törende Ortahisar Belediyesi ve lig ikincisi olan Kırşehir Belediyesi'ne kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

Lig üçüncüsü olan Polatlı Belediyespor ve dördüncü tamamlayan Karaman Minik Atılım'a ödül ve madalyalarını THF Koordinatörü Zeki Pehlivan ile Teknik Kurul üyesi Orhan İlerisoy verirken; Dörtlü Final'in "En Değerli Oyuncusu" olan Ortahisar Belediyesi'nden Kübra Yılmaz'a ödülünü Uluslararası Faaliyetler Koordinatörü Zeynur Pehlivan takdim etti.

Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleşen unutulmaz finalde, Ortahisar Belediyesi zaferini taçlandırdı. Kupa ve madalyalarını alan takım sporcuları, büyük bir coşkuyla şampiyonluklarını kutladı. Dörtlü Final'in en değerli oyuncusu Kübra Yılmaz, performansıyla takımına büyük destek vererek unutulmaz bir sezonu noktaladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code