4 Mayıs 2024 Cumartesi
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,073.34 $
ETH 3,101.95 $
BİST 10,276.88

Özlem Değirmen’in Şıklığı Fashion Week Türkiye’de Parladı

Magazin 3
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 09:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Bursalı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye’de göz kamaştıran bir defileyle tanıttı. Gelinlik, abiye ve haute couture tasarımların bir araya geldiği defile, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Özlem Değirmen ve eşi Murat Veysel Değirmen'in podyuma çıkarak konukları selamlaması ise geceye damgasını vurdu.

Özlem Değirmen’in Şıklığı Fashion Week Türkiye’de Parladı

Bursalı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, göz alıcı 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Fashion Week Türkiye kapsamında sergiledi. Defile, gelinlik, abiye ve haute couture tasarımların harmanlandığı muhteşem bir şölen oldu. Özlem Değirmen’in eşi Murat Veysel Değirmen ile birlikte podyuma çıkarak coşkulu anlara tanıklık edin.

Yeni koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye’de görücüye çıkaran Özlem Değirmen, organizasyona adeta damga vurdu.

İSTANBUL (İGFA) -  Bursalı başarılı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu  İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye kapsamındaki görkemli defileyle beğeniye sundu.

Birbirinden güzel mankenlerin podyuma taşıdığı gelinlik, abiye ve özel tasarım haute-couture tasarımlar defileyi izleyen yüzlerce konuktan tam not aldı.

Defilenin finalinde eşi Murat Veysel Değirmen ile podyuma çıkarak konukları selamlayan Özlem Değirmen, alkışlarla ödüllendirildi. Özlem Değirmen, önümüzdeki günlerde yurtdışında düzenlenecek olan moda haftalarında koleksiyonunu uluslararası arenada tüm dünyanın beğenisine sunacak.

Özlem Değirmen’in Fashion Week Türkiye’de sergilediği koleksiyon, moda dünyasında büyük yankı uyandırdı. Şıklığı ve zarafetiyle dikkat çeken tasarımlar, uluslararası platformlarda da ses getirecek gibi görünüyor. Özlem Değirmen’in başarısı, gelecek günlerde yurtdışı moda haftalarında da adından söz ettirecek gibi duruyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code