7 Mart 2026 Cumartesi
DOLAR 44.08 ₺
EURO 51.21 ₺
STERLIN 59.10 ₺
G.ALTIN 7,301.96 ₺
BTC 68,099.40 $
ETH 1,975.75 $
BİST 0.00

    Pamukova’da iki mahalle daha güçlü altyapı ile buluştu

    GündemYerelSakarya 14
    Yayınlama: 22 Ağustos 2024 Perşembe 13:20 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Pamukova’da iki mahalle daha güçlü altyapı ile buluştu

    SASKİ, Pamukova’nın Cumhuriyet ve Elperek Mahallesi'nde su kesintisi ve basınç sorunlarını çözmek amacıyla önemli bir altyapı çalışmasını hayata geçirdi. Mahallelerin yüksek kotlarında aşırı su kullanımı sebebiyle oluşan basınç problemleri, bir üst kotta yer alan içme suyu deposundan yeni hat çekilerek sonlandırıldı.

    SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Pamukova’da, kot farkı ve kullanım yoğunluğu nedeniyle oluşan içme suyu sorunlarına çözüm oldu. Özellikle yaz aylarında artan su tüketimi sebebiyle basınç düşüklüğü ve su kesintileri yaşanan bölgede bulunan içme suyu depolarına yeni hat çekildi.

    ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

    Proje kapsamında, mevcut içme suyu deposunun nüfusa yetersiz kalması nedeniyle abonelerin farklı depolara yönlendirilmesi yapıldı. Yeni çekilen hat sayesinde, Cumhuriyet ve Elperek Mahallelerinde bulunan abonelere kesintisiz içme suyu sağlandı. Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, Sakarya’nın tüm noktalarında çözüm odaklı çalışmaların aralıksız şekilde sürdürüldüğü ifade edildi.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code