17 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.10 ₺
STERLIN 40.91 ₺
ALTIN 2,465.95 ₺
BTC 65,292.33 $
ETH 2,943.34 $
BİST 10,319.96

Pazaryeri'nin İlk Kadın Meclis Üyesi Büşra Kanat Mazbatasını Aldı

SiyasetYerelBilecik 5
Yayınlama: 4 Nisan 2024 Perşembe 09:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ilk kez bir kadın meclis üyesi olarak seçilen AK Parti'den Büşra Kanat, mazbatasını Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in de katıldığı törenle aldı. Kanat, 4 yıldır AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmekte ve Pazaryeri'ne hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek, dualarla görevine başlamayı diledi.

Pazaryeri'nin İlk Kadın Meclis Üyesi Büşra Kanat Mazbatasını Aldı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde tarihi bir an: İlk kadın meclis üyesi Büşra Kanat mazbatasını aldı! Seçimlerin ardından gerçekleşen törende, duygusal anlar yaşandı. Detaylar haberimizde!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ilk kadın meclis üyesi Büşra Kanat mazbatasını aldı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) -  31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ilkkez bir kadın meclis üyesi olarak seçilirken AK Parti'den Pazaryeri Belediyesi Meclis Üyesi olan Büşra Kanat mazbatasını Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve partililer ile birlikte Bozüyük Adalet Sarayında düzenlenen törenle  aldı.

4 yıldan beri AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren Büşra Kanat, "Pazaryeri ilçesine hizmet etmek için hazır olduğunu ifade edip, Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde heyecan verici bir gelişme yaşandı! AK Parti'den seçilen Büşra Kanat, ilçenin ilk kadın meclis üyesi oldu ve mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Kanat'ın Pazaryeri'ne hizmet aşkı ve kararlılığı dikkat çekiyor. İlerleyen günlerde, Kanat'ın yapacağı hizmetler merakla bekleniyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code