9 Mayıs 2024 Perşembe
DOLAR 32.23 ₺
EURO 34.66 ₺
STERLIN 40.31 ₺
ALTIN 2,396.66 ₺
BTC 61,397.82 $
ETH 2,984.15 $
BİST 10,255.86

Rock Star Barış Gülay, Altın Orkide'de Kırmızı Halı Sunuculuğu Yapacak

Magazin 4
Yayınlama: 27 Nisan 2024 Cumartesi 10:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Ünlü sanatçı Barış Gülay, hayranları tarafından Queen olarak anılan ve söz ve müziklerini kendi besteleyen sevilen bir sanatçı. İlk kez düzenlenecek Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni'nde kırmızı halıda röportajlar yaparak dikkatleri üzerine çekecek.

Rock Star Barış Gülay, Altın Orkide'de Kırmızı Halı Sunuculuğu Yapacak

Rock Star Barış Gülay, Altın Orkide'de medya dünyasının ilgi odağı olmaya hazırlanıyor! Ünlü sanatçı, kırmızı halıda sunuculuk yapacak ve hayranlarını birbirinden ilginç röportajlarla şaşırtacak. Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni bu yıl sadece basın mensuplarına ödüllerin verileceği yeni bir konseptle karşımıza çıkacak.

Söz ve müziklerini kendi besteleyen ve hayranları tarafından Queen olarak anılan sevilen sanatçı Rock Star Barış Gülay şimdi de Altın Orkide’de kırmızı halı sunuculuğu yapacak. 

İSTANBUL (İGFA) - Ünlü sanatçı basın ve medya mensuplarına yönelik olarak ilk kez düzenlenecek olan Altın Orkide Medya Basarı Ödül Törenlerinde, kırmızı halıda (Red Carpet)  röportajlarıyla yer alacak. Çok yönlü kişiliği ve anneliğinin yanısıra sevilen kişiliğiyle de ilgileri üzerinde toplayan Rock Star, yapacağı birbirinden ilginç röportajlarla yine ilgi odağı olacak. 

Bu yıl yeni bir konsept ile sadece medya ve basın mensuplarına ödüllerin verilecek olan Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni’nin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Ünlü sanatçı Barış Gülay, şarkılarıyla olduğu kadar şimdi de sunuculuk performansıyla gündemde. Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni'nde kırmızı halıda boy gösterecek olan Rock Star, medya ve basın dünyasının dikkatini çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Bu ödül töreni, Barış Gülay'ın farklı yönlerini keşfetmek ve onunla ilgili daha derin bilgilere ulaşmak için büyük bir fırsat olabilir.

İlk Yorumu Sen Yaz
code