9 Temmuz 2025 Çarşamba
DOLAR 40.05 ₺
EURO 46.98 ₺
STERLIN 54.50 ₺
G.ALTIN 4,259.25 ₺
BTC 108,820.15 $
ETH 2,606.44 $
BİST 10,162.86

    Sakarya'da 23 otobüsle şehir ulaşımında yeni milat

    GündemYerelSakarya 6
    Yayınlama: 29 Ağustos 2024 Perşembe 09:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

    Sakarya'da 23 otobüsle şehir ulaşımında yeni milat

    Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın müjdesini verdiği biri yüzde 100 elektrikli olmak üzere 23 son teknoloji otobüs ile 1 adet metrobüs Demokrasi Meydanı’nda ulaşım filosuna katıldı ve Sakaryalıların beğenisini kazandı.

    SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın müjdelediği şehirdeki toplu taşıma için yepyeni bir sayfa açacak 23 yeni otobüs, hizmete alınmak üzere 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na getirilerek ulaşım filosuna katıldı.

    1'i elektrikli, 1'i mikrobüs (şehir içi taşıma aracı) olmak üzere 23 yeni otobüs, 1 metrobüs ve SASKİ tarafından altyapı yatırımlarında kullanılmak üzere alınan 2 kazıcı yükleyici araç Demokrasi Meydanı’nda görücüye çıktı.

    Yoğun katılımla gerçekleşentörene Başkan Alemdar’ın yanı sıraAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekilleri Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya ve Ali İnci, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri, teşkilat mensupları, bürokratlar, OTOKAR yetkilileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

    TOPLU TAŞIMADA YENİ DÖNEM

    Şehrin sokaklarında yolcu taşımaya başlayacak olan 23 otobüs, son teknoloji özellikleriyle Sakaryalıların beğenisini kazandı. 12 metre uzunluğunda 74 yolcu kapasiteli otobüsler klima sistemi, ABS, ASR, kapı sıkışma önleyici teknolojileriyle ulaşım filosunu yeni bir seviyeye taşıdı.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code