3 Ekim 2025 Cuma
DOLAR 41.69 ₺
EURO 48.95 ₺
STERLIN 56.13 ₺
G.ALTIN 5,191.25 ₺
BTC 120,104.94 $
ETH 4,475.87 $
BİST 10,935.46

    Sakarya'dan Pamukova'ya Sevgi Eli: Yaşlılara Özel Hizmetlerle Gönüller Fethedildi!

    GündemSakarya 4
    Yayınlama: 3 Ekim 2025 Cuma 13:32 Kaynak: Piha Haber Ajansı

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Pamukova'da yaşlılara yönelik düzenlediği özel etkinlikle gönülleri fethetti. Yaşlıların talepleri dinlenerek hayatlarını kolaylaştırmak adına adımlar atıldı.

    Sakarya'dan Pamukova'ya Sevgi Eli: Yaşlılara Özel Hizmetlerle Gönüller Fethedildi!

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle Pamukova'da anlamlı bir etkinliğe imza attı. YADEM'in düzenlediği programda, ilçedeki yaşlı vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi. Etkinlikte, yaşlıların talep ve istekleri dinlenerek, yaşam kalitelerini artırmaya yönelik çalışmaların önemi vurgulandı. Büyükşehir'in yaşlılara yönelik hizmetleri takdirle karşılanırken, belediyenin bu alandaki hassasiyeti bir kez daha gözler önüne serildi. Bu anlamlı buluşma, yaşlıların yüzünde tebessüm oluştururken, toplumun tüm kesimlerinden de övgü aldı.

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi YADEM (Yaşlı Destek Merkezi), 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle ulu çınarlarımızla buluşmaya devam ediyor.

    Büyükşehir’in misafiri oldular
    Son olarak Pamukova Esentepe Park’ta gerçekleştirilen programda, ilçede hayatlarını devam ettiren yaklaşık 80 yaşlı, en iyi şekilde misafir edildi.

    İlçe protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programa Pamukova Kaymakamı Gürsel Temurci, Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Öksüzoğlu ve kurum müdürleri yer aldı.

    “Yaşlılarımızın huzuru, toplumun huzurudur”
    Programda konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanı Ahmet Öksüzoğlu, “Yaşlılarımız bizim için sadece geçmişin hatıraları değil, aynı zamanda geleceğe ışık tutan kütüphanelerimizdir. Onların yaşam kalitesini yükseltmek, yalnızca bir sosyal sorumluluk değil, bizler için bir vefa borcudur. Büyükşehir Belediyesi olarak evde bakım hizmetlerinden sağlık desteklerine, sosyal etkinliklerden gündelik ihtiyaçlara kadar her alanda yaşlılarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

    “Onların hayatına dokunmaya devam edeceğiz”
    Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın ise, “Sizler bu güzel ilçemizin geçmişini, tarihini ve birçok çınarını yetiştirdiniz. Burada bizlere her zaman destek olmuş büyüklerimiz var. Bu ilçenin oluşumunda, siyasetinde, tarlasında ve her köşesinde sizlerin emeğini çok iyi biliyoruz. Bugün bizlere düşen görev sizin sağlıkla ve huzurla yaşamlarınızı sürdürmenizdir. Bu konuda Büyükşehir Belediyemiz ve sizler için büyük bir hassasiyeti olan Başkanımız Yusuf Alemdar’ın öncülüğünde, siz kıymetli büyüklerimizin hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

    Yüzlerde tebessüm bırakan programda, yaşlıların talep ve istekleri de dinlenerek, hayatlarını kolaylaştırmak adına gerekli tüm adımların atılacağı belirtildi.

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Pamukova'da düzenlediği özel bir programla yaşlı vatandaşların gönlünü kazandı. YADEM aracılığıyla organize edilen etkinlikte, yaşlıların talepleri dinlenerek yaşamlarını kolaylaştıracak adımlar atılacağı belirtildi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Öksüzoğlu, yaşlıların toplum için değerini vurgulayarak, onların yaşam kalitesini artırmanın önemine değindi. Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın ise, Büyükşehir Belediyesi'nin yaşlılara yönelik hassasiyetini takdirle karşıladığını ifade ederek, işbirliğinin devam edeceğini söyledi. Program, yaşlıların memnuniyetiyle sona erdi.

    BENZER HABER
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code