3 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.40 ₺
EURO 34.81 ₺
STERLIN 40.59 ₺
ALTIN 2,403.12 ₺
BTC 59,590.33 $
ETH 3,003.93 $
BİST 10,208.65

Sakaryalı Hentbolcular Bahçelievler'de Zorlu Karşılaşma Öncesi Hazırlıklı

SporYerelSakarya 4
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 16:02 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Ahmet Yılmaz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 21. haftasında Bahçelievler Belediyesi'ne konuk olacak. 20 Nisan Cumartesi günü Şehit Mustafa Özel Spor Salonu'nda gerçekleşecek mücadele, saat 18.00'da başlayacak. Büyükşehir ekibi, deplasmanda galibiyet arayarak play-off öncesinde avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Sakaryalı Hentbolcular Bahçelievler'de Zorlu Karşılaşma Öncesi Hazırlıklı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Bahçelievler Belediyesi karşılaşması için geri sayıma başladı. Sahada yüksek tempo ve rekabetin hakim olacağı mücadele, hentbol tutkunlarını heyecanlandırıyor. Büyükşehir ekibinin galibiyet arayışı, cumartesi günü gerçekleşecek maçı daha da çekişmeli kılıyor. Detaylar için takipte kalın!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, ligin 21. haftasında Bahçelievler Belediyesi’ne konuk olacak. Mücadele 20 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’da başlayacak.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki hentbol takımı, Bahçelievler’de galibiyet için sahaya çıkıyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 21. haftasında Bahçelievler Belediyesi’ne konuk olacak.

20 Nisan Cumartesi günü Şehit Mustafa Özel Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 18.00’da başlayacak.

Ligde 16 galibiyetle 2’nci sırada yer alan Büyükşehir, deplasmanda kazanarak play-off karşılaşmaları öncesi elini güçlendirmek istiyor.

Büyükşehir ile Bahçelievler Belediyesi arasında oynanacak zorlu karşılaşma THF Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Bahçelievler deplasmanında önemli bir mücadeleye çıkacak. Ligdeki konumunu korumak ve play-off öncesinde moral bulmak isteyen ekip, zorlu rakibi karşısında oyuna odaklanmış durumda. Çekişmeli geçeceği öngörülen karşılaşma, hentbol severlere büyük heyecan yaşatacak. Takımın performansını merakla bekleyen taraftarlar, maçın THF Youtube hesabından canlı yayınlanacağını da heyecanla bekliyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code